четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    4940 прочитания

    Николай Ванчев е новият Group Creative Director на Havas Group България

    Той ще подпомогне по-бързата интеграция на Havas Media и Havas Sofia с международните структури на Havas
    11 юли 2017, 14:24 a+ a- a

    Николай Ванчев е новият Group Creative Director на Havas Group България. Той пое поста от началото на юли 2017 г., като основните му задачи са да ръководи творческите процеси на Групата и да отговаря за интеграцията на българското подразделение в международната Havas Group.

    „Щастливи сме, че привлякохме в Havas Group едно от най-утвърдените имена в областта на рекламата в България. Агенцията ни ще разчита Николай да ръководи творческото развитие на цялата група на нашия пазар. Той ще трябва да подпомогне по-силната и бърза интеграция с международните структури на Havas по време на придобиването на останалите български компании Havas Media и Havas Sofia“, каза Иванка Кючукова, изпълнителен директор на Havas Group България.

    Преди да се присъедини към екипа на Havas, Николай Ванчев заема позиции в български и чуждестранни агенции като McCann Sofia, MRM/McCann Bucharest, New Moment New Ideas Sofia и Publicis.

    Кариерата му започва през 2009 г. като графичен дизайнер, като през годините Николай се превръща в един от доказалите се творчески директори в България. Кампаниите, които той създава, са едни от най-успешните в страната, като някои от тях са адаптирани и за международни пазари.

    „Това, което си поставям за цел, е творческото развитие на всичките подразделения на Havas Group България, а именно криейтив, медиа, ПР и дигитални комуникации. Желанието ми е да работим за осъществяването на значими във времето идеи, независимо дали те са за големи или за малки клиенти. Подходът ми ще бъде да мотивирам хората в екипа си, като ги стимулирам да използват най-доброто от себе си. Това се отнася и за най-младите колеги, на които ще подадем ръка, чрез стажантските ни програми“, споделя визията си за развитието на агенциите Николай Ванчев.

    Краткосрочните цели на Николай са свързани с разрастването на портфолиото от клиенти, в което към момента липсват телекомуникационна компания и компания от пивоварната индустрия.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 5 минути
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 1 час
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 4 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк
    преди 4 часа
    „България Еър“ променя терминалите за опериране в в Рим, Мадрид и Прага
    Те са предвидени за полети от шенгенското пространство и предоставят възможност за по-добри транспортни връзки и влизане в страните без паспортна проверка
    преди 5 часа
    Предлагат бърза ликвидация на неработещи фирми
    От 30 хил. до 50 хил. нови дружества се създават на година, като над 90% от новостартиралите компании се провалят още в началните стъпки