четвъртък, 18 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    6911 прочитания

    Елена Макреева е новият регионален мениджър на Bulgarian Properties за морските курорти

    Елена ще отговаря за офисите на компанията по Северното и Южното Черноморие
    19 април 2018, 17:44 a+ a- a

    Елена Макреева е новият регионален мениджър на Bulgarian Properties за морските курорти, съобщават от компанията. 

    Тя става част от екипа на компанията през 2013 г. в офиса в Москва, а след това се мести в България, където става брокер на ваканционни имоти първо в Банско, а след това и в Слънчев бряг. В резултат на постигнатите отлични резултати и личните ѝ компетенции и професионални качества в началото на 2018 г. Елена получава повишение и влиза в мениджърския екип на Bulgarian Properties. 

    В качеството си на регионален мениджър морски курорти Елена ще отговаря за офисите на компанията по Северното и Южното Черноморие, като се ангажира с разрастването на бизнеса на Bulgarian Properties в региона, маркетинга и рекламата на портфолиото от морски имоти. Тя ще отговаря и за управлението и развитието на консултантите на компанията, както и ще съдейства за успешното сключване и приключване на сделките на местните брокери. 

    Новата роля на Елена Макреева е от ключово значение за Bulgarian Properties и за изпълнението на амбициозната стратегия за развитие на компанията. Това е нова за компанията мениджърска позиция, която е пряко подчинена на висшия мениджмънт в София и която ще има лидерска роля и ще участва активно във взимането на решения за развитието на черноморските офиси.

    Родена в Москва, Елена получава висшето си образование във Факултета по журналистика на Московския държавен университет „Ломоносов“ (МГУ). Работила е като кореспондент в руските медии: „Известия“, „Независимая газета“, преминава стажове на централните телевизионни канали: Столица, Рен ТВ. Способността да изслушва хората, мобилността, оперативността и редица други качества и умения, развива по време на работата си като журналист. Смята придобития опит за безценен и изключително полезен в такава професионална сфера, каквато е работата с недвижимите имоти.

    По повод на новоназначението си Елена споделя:

    „Bulgarian Properties е много повече от агенция за недвижими имоти и аз съм горда съм, че съм част от тази уникална компания. Нашите сътрудници всеки ден дават най-доброто от себе си. Нашите брокери и адвокати никога не работят на принципа „продажба на всяка цена“. Водим и реализираме сделки само с качествени имоти и с пълно правно осигуряване, стриктно спазвайки интересите на всички страни по сделката." 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 15 часа
    Петя Димитрова, АББ: Няма основания да се очаква, че лихвите ще се повишат с въвеждането на еврото
    Между 300 и 400 млн. лв. се очаква да изразходват банките у нас за въвеждането на еврото
    преди 16 часа
    В София ще се проведат първите в България конференция и хакатон, посветени на Ethereum
    ETHSofia ще се състои между 17 и 19 октомври в Иновационен форум „Джон Атанасов“
    преди 16 часа
    ОББ: Очакваме по-висок икономически растеж през тази година в сравнение с 2023
    Пазарът на труда се характеризира с ограничено предлагане на квалифициран персонал и относително високо търсене, което се отразява във висок ръст на средната работна заплата
    преди 18 часа
    Tesla ще съкрати над 10% от работната си сила
    Двама висши мениджъри също се оттеглят
    преди 19 часа
    Sameday планира 200% увеличение на точките за доставка извън дома в България
    Експанзията до 1500 точки до края на 2024 г. е част от регионален инвестиционен план в размер на €30 млн.