четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    5503 прочитания

    Lufthansa България има нов генерален мениджър продажби

    От 1 май Заид Геблауи ще отговаря за цялата търговска дейност и продажбите на всички авиокомпании от Lufthansa Group на българския пазар
    04 май 2018, 11:26 a+ a- a

    От 1 май Заид Геблауи става генерален мениджър продажби на Lufthansa Group за България. Той ще отговаря за цялата търговска дейност и продажбите на всички авиокомпании от Lufthansa Group на българския пазар (Austrian Airlines, Lufthansa и SWISS), като ще е пряко подчинен на Петер Пулем, директор продажби за Централна, Източна и Югоизточна Европа на Lufthansa Group.

    Роден и израснал в Тунис, Заид Геблауи (39г.) започва професионалната си кариера през 2005 като супервайзор в център за обслужване на клиенти към Air France в Тунис. Впоследствие, през 2008 става супервайзор полети на същата авиокомпания. През 2010 Геблауи се присъединява към Lufthansa Group като Aкаунт мениджър, отговарящ за разработването и провеждането на стратегии за продажби към травъл агенции и фирми. След три години става регионален мениджър продажби на Lufthansa Group за Тунис, Мароко, Малта и Либия. От 2015  Заид Геблауи е генерален мениджър продажби на Lufthansa Group за Египет, където заема длъжността до сегашното си назначение.

    Геблауи заема мястото на Александър Толвет, който след четири години на този пост, пое длъжността генерален мениджър продажби Germany East на Lufthansa Group в Берлин.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 10 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 10 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 10 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място
    преди 11 часа
    ЕС с нови правила за големите фирми
    Дружествата ще трябва да следят дали стоките им не идват от места с използване на детски труд и замърсяващи природата
    преди 12 часа
    преди 15 часа