събота, 20 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    5143 прочитания

    Ивайло Славов е новият председател на Българската аутсорсинг асоциация

    Ивайло Славов има над 20 години професионален опит, натрупан както на ръководни постове в световноизвестни международни компании, така и като предприемач
    22 май 2018, 14:24 a+ a- a

    Съоснователят на BULPROS Ивайло Славов е новият председател на Българската аутсорсинг асоциация. Той бе гласуван от новия управителен съвет, избран на извънредно общо събрание на организацията, съобщават оттам.

    В новия управителен съвет влизат досегашните членове Мая Миланова, генерален мениджър на Cargotec, и Пламен Цеков, главен изпълнителен директор на ScaleFocus. Освен Славов, новите членове на борда са Стефан Бумов, главен оперативен директор на HeleCloud и бивш председател на БАА, и Илия Кръстев, главен изпълнителен директор на A Data Pro. 

    Ивайло Славов има над 20 години професионален опит, натрупан както на ръководни постове в световноизвестни международни компании, така и като предприемач. 

    През 2010 г. заедно със свои партньори той основава BULPROS и само за около 8 години компанията се превръща в една от най-бързо развиващите се в технологичния сектор според Deloitte Technology Fast 50 in CE и Technology Fast 500 in Europe, Middle East, and Africa. Тя е в класации като Inc. 5000 Europe, Financial Times 1000 Europe и др. 

    През 2017 г. Ивайло Славов е избран за един от водещите 10 мениджъри на България в престижната класация, организирана от Deloitte и сп. „Мениджър”. Член е и на борда на директорите на Американската търговска камара в България.

    „Амбициите ми са да допринеса за превръщането на Българската аутсорсинг асоциацията в гласа на аутсорсинг и технологичния сектор в диалога  с държавата и с образователната система. Виждам потенциал асоциацията да се превърне в регионален лидер за индустрията в Югоизточна Европа“, обясни Славов. 

    Петата годишна конференция на БАА ще се проведе на 8 юни 2018 г. край Варна под егидата на кмета на община Варна Иван Портних, припомнят от Асоциацията. Очакванията са тя да събере елита на аутсорсинг и високоотехнологичната индустрия в България. За събитието пристига световноизвестният изследовател на дигиталната трансформация Тим Коул. 

    На 8 юни ще бъдат връчени и годишните награди за иновации, технологии и аутсорсинг на БАА и БАСКОМ. Победителите ще бъдат излъчени от авторитетно международно жури.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 16 часа
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 17 часа
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 1 ден
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 1 ден
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 1 ден
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 2 дни
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство