сряда, 29 юли 2015  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  4607 прочитания

  Мая Миланова е новият оперативен мениджър на Еxperian за България

  Тя има над 10 години управленски опит в корпоративния сектор, в компании като „Мелексис България”, „Тамбълуид Комюникейшънс”, „Данон България”
  04 март 2013, 10:47 a+ a- a

  Мая Миланова e новият оперативен мениждър на Еxperian за България. Тя отговаря за управлението, организацията и контрола на дейността в българския офис от началото на 2013.

  Мая Миланова  ще осигурява въвеждането и прилагането на основните корпоративни програми на Experian на локално ниво и ще работи в тясно сътрудничество с офисите на компанията в Европа, Азия, Северна Америка и Южна Америка по синхронизиране методите на работа и изграждането на добри практики.

  Преди да се присъедини към екипа на Еxperian тя заема в продължение на 5 години позицията оперативен мениджър в Мелексис България.

  Има над 10 години управленски опит в корпоративния сектор, в компании като Мелексис България, Тамбълуид Комюникейшънс, Данон България и др.

  Мая Миланова е Бакалавър по „Публична администрация” от УНСС; притежава и MBA диплома от City University of Seattle, Дистанционен център София.

  Има редица специализации и обучения по мениджмънт и лидерство, включително Сертификат „Специалист по организационно развитие” от Международния институт по организационно развитие (IOD).

  Нагоре
     
  Отпечатай
     преди 6 часа
  Телевизорът е най-предпочитаната покупка на кредит у нас
  Осем от десетте най-търсени стоки, закупени на изплащане, са по-евтини в сравнение с първата половина на 2014, показва класация на БНП Париба Лични Финанси
  преди 8 часа
  Движението по лот 4 на магистрала „Струма“ ще бъде пуснато предсрочно
  До 4 август ще бъде пуснат и пътен възел Белокопитово от АМ „Хемус“
  преди 9 часа
  Младежите в страната – с ниска гражданска активност
  По-малко от една трета от тях възнамеряват да гласуват на предстоящите избори, отчита нов доклад
  преди 10 часа
  Mtel придобива blizoo
  Кабелният оператор има приходи от €47 млн. o оперативна печалба €19 млн. За 2014
  преди 12 часа
  Мъск, Хокинг и Возняк се обявиха срещу изкуствения интелект при оръжията
  Повече от 1000 експерти и водещи изследователи подписаха отворено писмо, в което предупреждават за опасността от автономни оръжия и изкуствен интелект при военни действия
  преди 13 часа
  Руските туристи отново са у нас, но не в хотелите
  Руснаци ползват квартири, собственост на техни съграждани