сряда, 31 август 2016  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  5343 прочитания

  Мая Миланова е новият оперативен мениджър на Еxperian за България

  Тя има над 10 години управленски опит в корпоративния сектор, в компании като „Мелексис България”, „Тамбълуид Комюникейшънс”, „Данон България”
  04 март 2013, 10:47 a+ a- a

  Мая Миланова e новият оперативен мениждър на Еxperian за България. Тя отговаря за управлението, организацията и контрола на дейността в българския офис от началото на 2013.

  Мая Миланова  ще осигурява въвеждането и прилагането на основните корпоративни програми на Experian на локално ниво и ще работи в тясно сътрудничество с офисите на компанията в Европа, Азия, Северна Америка и Южна Америка по синхронизиране методите на работа и изграждането на добри практики.

  Преди да се присъедини към екипа на Еxperian тя заема в продължение на 5 години позицията оперативен мениджър в Мелексис България.

  Има над 10 години управленски опит в корпоративния сектор, в компании като Мелексис България, Тамбълуид Комюникейшънс, Данон България и др.

  Мая Миланова е Бакалавър по „Публична администрация” от УНСС; притежава и MBA диплома от City University of Seattle, Дистанционен център София.

  Има редица специализации и обучения по мениджмънт и лидерство, включително Сертификат „Специалист по организационно развитие” от Международния институт по организационно развитие (IOD).

  Нагоре
     
  Отпечатай
     преди 9 часа
  Предлагат създаване на професия „приложен/младши програмист“
  Инициативата е на БАСКОМ и е подкрепена от транспортния министър, новата професия ще се отнася за ученици от 9 до 12 клас
  преди 12 часа
  ЕС пoиска от Apple да плати 13 милиарда евро данъци на Ирландия
  Представители на Apple и Ирландия заявиха, че ще обжалват решението
  преди 12 часа
  Започна строителството на нов участък от магистрала „Струма“
  Участъкът е с дължина 24 километра от Кресна до Сандански
  преди 14 часа
  И Франция против преговорите за ТТИП
  От Европейската комисия обаче твърдят, че преговорите вървят по план и има готовност сделката да бъде подписана до края на тази година
  преди 17 часа
  Ирина Бокова е трета в надпреварата за нов генерален секретар на ООН
  Тя е и най-добре представилата се жена сред кандидатите за поста