петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    11379 прочитания

    72 стотинки ще струва чадър и шезлонг на „Къмпинг „Нестинарка“ това лято

    Вижте какви ще са цените на още 5 морски плажа, за които МС избра концесионери
    11 януари 2017, 16:30 a+ a- a

    От това лято туристите на плажа на морски плаж „Къмпинг „Нестинарка“, който се намира в община Царево,  ще заплащат по 36 стотинки за 1 бр. чадър и същата цена за 1 бр. шезлонг на плажа. Това става факт, след като днес Министерски съвет взе решение за отдаване на концесия на 6 морски плажа, съобщават от Министерство на туризма.  Избраният концесионер на плаж “Къмпинг Нестинарка“ е “Перла турист“ ООД. 

    За всичките шест морски плажа, кандидатите са подавали предложения, които включват цена за 1 бр. чадър и 1 бр. шезлонг с ДДС. 

    Значително ще се намали цената за плажните принадлежности и на плаж „Обзор-юг“, община Несебър. Проведеният конкурс е спечелен от „Еспи Агро“ ООД, които са предложили цена за 1 бр. чадър в размер на 3 лв. и цена за 1 бр. шезлонг в размер на 3 лв. 

    За концесионер на плаж „Къмпинг „Оазис“, община Царево е определен „Оазис бийч“ ООД. Концесионерът се задължава да предлага цена за 1 бр. чадър в размер на 6 лв. и цена за 1 бр. шезлонг в размер на 6 лв. в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж. 

    Определеният концесионер на морски плаж „Свети Влас-изток“ в община Несебър - „Венид Бийч“ ООД,  е предложил цена за 1 бр. чадър в размер на 8 лв. и цена за 1 бр. шезлонг в размер на 8 лв. в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж. 

    На друг плаж в същата община - „Нов плаж „Свети Влас“, фирмата „Венид Бийч“ ООД е предложил цена за 1 бр. чадър в размер на 8 лв. и цена за 1 бр. шезлонг в размер на 8 лв. в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж. 

    Определен е концесионер и на морски плаж „Дюни-юг“, община Созопол - „ГБС-ТУРС“ ЕАД. Концесионерът се задължава да предлага цена за 1 бр. чадър в размер на 7 лв. и цена за 1 бр. шезлонг в размер на 7 лв. в зоната за платени плажни принадлежности на морския плаж. 

    Определените концесионери са длъжни да предлагат оферираните от тях цени за 1 бр. чадър и 1 бр. шезлонг за целия срок на договора за концесия, като ще бъдат системно контролирани от Министерството на туризма. В случай на нарушения може да се прекрати техния договор.  

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 час
    38 млрд. долара достигат загубите от финансови измами през 2023
    БОРИКА стартира инициатива за превенция на финансови измами
    преди 1 час
    Започва поетапно изключване на отоплението за град София
    Изключването на топлоподаването стартира на 31 март
    преди 2 часа
    Богданов: ЕК одобри проект за единен инвестиционен портал
    Целта е да се обедини цялата административна дейност около обслужването на потенциалните инвеститори у нас
    преди 2 часа
    БНБ: Има риск от нарастване на необслужваните кредити
    Очаква се затягането на условията в еврозоната да се пренесе върху лихвените проценти в страната
    преди 3 часа
    TSMC планира да увеличи работната си сила до 100 000 души
    Най-големият производител на чипове наема с огромни темпове