четвъртък, 24 август 2017  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  9024 прочитания

  Шест изживявания, които можем да опитаме това лято

  Вижте идеи за интересни събития и атракции в България
  03 август 2017, 11:45 a+ a- a

  Лятото е в разгара си. В сезона на отпуските подбрахме няколко интересни атракции и преживявания, които се предлагат в родината ни:

  Вечеря в небето над морето

  Кулинарната атракция в облаците се предлага от Dinner in the sky Bulgaria и е на разположение до 15 август. Платформата се извисява на около 50 метра височина и разкрива 360-градусова гледка към морето и града. Повече за изживяването ТУК.


  Водна пързалка в планината

  Тя се намира на Бъндеришка поляна в Банско и е най-дългата надуваема пързалка в Европа. Дължината на атракцията достига 400 м. Повече за атракцията ТУК.


  Среща с динозаврите в парка

  Eдна от най-известните и атрактивни изложби в света „Живите динозаври“ гостува в морската градина на Варна до 3-ти септември. Изложбата предлага неповторима среща с най-големите животни, обитавали някога планетата. Повече за атракцията ТУК.


  Разходка сред приказни пясъчни скулптури

  До края на септември може да посетите Фестивала на пясъчните скулптури в Бургас.

  Пясъчният град е сътворен от 21 скулптори от България, Чехия, Полша, Украйна, Турция, Германия, Латвия, Португалия и Русия. "Пясъчни приказки" разказват над 50 персонажа, изградени от 5 600 тона пясък, преплетени в 20 композиции. Повече за атракцията ТУК.


  Лятно кино пред блока

  „Блок Кино“ преобразява междублоковите пространства на 10 столични квартала в салони под открито небе. Инициативата стартира в края на юли и продължава до 21 август. За трета поредна година можем да гледаме съвременно българско кино, което разказва близки до нас истории, с които печели престижни награди на международни фестивали. Входът е свободен.


  Полет с балон

  Услугата се предлага целогодишно от клуб Аероакт, но лятото е чудесен период, за да ѝ се насладим максимално. Полети се извършват до едни от най-живописните места в България. Има опции за прелитане над планини, труднодостъпни и интересни обекти, исторически и природни забележите

  Нагоре
  Отпечатай
   

  преди 10 часа
  Падат изискванията за хартиен носител на удостоверителни документи
  До края на годината всички административни органи ще премахнат изискването за предоставяне на хартиен носител от гражданите и бизнеса
  преди 13 часа
  преди 15 часа
  Wal-Mart и Google се обединяват в онлайн търговията
  Новият съюз ще конкурира Amazon и проправя път към онлайн пазарануването на бъдещето
  преди 16 часа
  Предстои вторият уикенд на фестивала „София Диша 2017“
  На 26-и и 27-и август на площад „Св. Александър Невски“