петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    4576 прочитания

    Над хиляда младежи ще бъдат мениджъри за един ден на 12 октомври

    JA България организира инициативата за 16-а поредна година
    10 октомври 2017, 16:26 a+ a- a

    Под надслова „Вдъхнови бъдещето“ на 12 октомври ще се проведе тазгодишното издание на „Мениджър за един ден“. Тържествената церемония на инициативата ще се състои от 17:30 до 19:00 ч. в София тех парк, сграда Инкубатор, зала JA Startup Hambar.

    За участие кандидатстваха 1700 ученици и студенти, а като работодатели-домакини на младежите в този ден се регистрираха близо 200 компании, институции, неправителствени организации, които осигуряват работните места за мениджърите за един ден.

    По време на програмата, както всяка година, утвърдени професионалисти от всички сфери на бизнеса и обществения живот и държавни управници дават възможност на младежите да се запознаят с реалната работа на съответната организация. Реализирайки на практика своята социална отговорност, домакините потапят своите „мениджъри за един ден“ в работното си ежедневие, показват им отвътре как работи техният сектор и ги вдъхновяват да открият своето професионално призвание.

    И тази година програмата ще се проведе в цялата страна и ще започне с началото на работния ден, в 55 населени места в България. Денят в София ще завърши с тържествена церемония в JA Startup Hambar, където мениджъри и техните „заместници“ за ден ще споделят своите преживявания и впечатления от инициативата.

    Сред официалните гости на 12 октомври от 17:30 в JA Startup Hambar, които ще поздравят участниците и ще споделят своето преживяване от програмата, ще бъдат: кметът на София, Йорданка Фандъкова, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, изпълнителният директор на HP Inc. България, Асен Георгиев, търговският директор на Microsoft и член на УС на JA България, Иво Русев и други водещи имена от обществения и бизнес живот на България.

    JA България организира инициативата за 16-а поредна година, след като през пролетта получи специалната награда на Комисията по етика към БДВО и Първа награда за Програма от нестопанския сектор – за „Мениджър за един ден“.

     

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    38 млрд. долара достигат загубите от финансови измами през 2023
    БОРИКА стартира инициатива за превенция на финансови измами
    преди 2 часа
    Започва поетапно изключване на отоплението за град София
    Изключването на топлоподаването стартира на 31 март
    преди 2 часа
    Богданов: ЕК одобри проект за единен инвестиционен портал
    Целта е да се обедини цялата административна дейност около обслужването на потенциалните инвеститори у нас
    преди 2 часа
    БНБ: Има риск от нарастване на необслужваните кредити
    Очаква се затягането на условията в еврозоната да се пренесе върху лихвените проценти в страната
    преди 3 часа
    TSMC планира да увеличи работната си сила до 100 000 души
    Най-големият производител на чипове наема с огромни темпове