четвъртък, 18 януари 2018  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  740 прочитания

  Американското посолство стартира кампания, която показва успели българи

  Клиповете ще подчертаят победите, мотивацията и силата на лидери в различни сфери на обществения живот, които демонстрират прогреса на България
  11 януари 2018, 15:01 a+ a- a

  На 10 януари 2018 г. посланикът на САЩ в България Ерик Рубин обяви продължението на кампанията „Силата е в теб“, която приветства България и българите за техните колективни и индивидуални успехи през последните десетилетия, съобщават от Американското посолство.

  В първата част от кампанията бяха представени обикновени българи заради приноса им към техните общности и страната.

  Новата поредица на кампанията ще покаже на публиката хора, които са лидери в различни сфери на обществения живот и демонстрират прогреса на България и нейната нарастваща регионална и глобална роля. Клиповете ще подчертаят победите, мотивацията и силата на най-добрата българска сноубордистка Саня Жекова; на първия човек, преплувал Ламанша за по-малко от седем часа, Петър Стойчев; на доайена на българската антарктическа програма проф. Пимпирев; на раздавача на надежда д-р Георги Стаменов; както и иновативните бизнес начинания на Магдалена Малеева и Ивайло Пенчев.

  „В новата поредица от кампанията ни показваме българи, повод за национална гордост с упорития си труд и с успехите си. Тези българи са международно признати символи, достойни за уважение, и показват многото аспекти, по които България и българите оказват влияние и променят света“, коментира посланик Рубин.

  За да достигнат посланията на инициативата до възможно най-много хора, в кампанията „Силата е в теб“ ще бъдат използвани телевизионни клипове, онлайн видеа и външна реклама. Кампанията е дело на рекламната агенция Huts J. Walter Thompson Sofia в партньорство с продуцентска къща „Априори“. 

  Нагоре
  Отпечатай
   

  преди 25 минути
  Общо 600 млн. лв. са инвестирани у нас от началото на годината
  Инвестициите ще осигурят близо 900 нови работни места
  преди 1 час
  Coca-Cola открива ИТ развоен център в София
  Ще бъдат разкрити 130 работни места
  преди 1 час
  ЕК предложи по-гъвкави ставки на ДДС
  Новите правила обещават и по-малко бюрокрация за малките предприятия
  преди 2 часа