събота, 17 март 2018  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  4200 прочитания

  Американското посолство стартира кампания, която показва успели българи

  Клиповете ще подчертаят победите, мотивацията и силата на лидери в различни сфери на обществения живот, които демонстрират прогреса на България
  11 януари 2018, 15:01 a+ a- a

  На 10 януари 2018 г. посланикът на САЩ в България Ерик Рубин обяви продължението на кампанията „Силата е в теб“, която приветства България и българите за техните колективни и индивидуални успехи през последните десетилетия, съобщават от Американското посолство.

  В първата част от кампанията бяха представени обикновени българи заради приноса им към техните общности и страната.

  Новата поредица на кампанията ще покаже на публиката хора, които са лидери в различни сфери на обществения живот и демонстрират прогреса на България и нейната нарастваща регионална и глобална роля. Клиповете ще подчертаят победите, мотивацията и силата на най-добрата българска сноубордистка Саня Жекова; на първия човек, преплувал Ламанша за по-малко от седем часа, Петър Стойчев; на доайена на българската антарктическа програма проф. Пимпирев; на раздавача на надежда д-р Георги Стаменов; както и иновативните бизнес начинания на Магдалена Малеева и Ивайло Пенчев.

  „В новата поредица от кампанията ни показваме българи, повод за национална гордост с упорития си труд и с успехите си. Тези българи са международно признати символи, достойни за уважение, и показват многото аспекти, по които България и българите оказват влияние и променят света“, коментира посланик Рубин.

  За да достигнат посланията на инициативата до възможно най-много хора, в кампанията „Силата е в теб“ ще бъдат използвани телевизионни клипове, онлайн видеа и външна реклама. Кампанията е дело на рекламната агенция Huts J. Walter Thompson Sofia в партньорство с продуцентска къща „Априори“. 

  Нагоре
  Отпечатай
   

  преди 17 часа
  Как да бъдете желан работодател за милениумите?
  Вижте какви насоки споделят анализатори от Deloitte
  преди 17 часа
  Deloitte: Младите предпочитат да бъдат експерти, не мениджъри
  Вижте какво показва проучване на консултантската компания за региона на Централна Европа и България
  преди 18 часа
  АОБР и правителството дискутират бъдещето на американските електроцентрали в България
  Проблемите в енергетиката станаха повод за среща с представителите на работодателите
  преди 19 часа
  България пада с две места в класация за дигитализация на бизнеса
  Страната ни заема 58-а позиция от 115 държави за 2018 година в ранглистата на Euler Hermes