петък, 19 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2350 прочитания

    TELUS International придобива ирландската компания Voxpro

    Приблизително 2 700 човека от екипа на Voxpro, сред които ръководният ѝ екип, ще се присъединят към семейството на TELUS
    17 август 2017, 09:52 a+ a- a

    Джефри Пюрит, президент и главен изпълнителен директор на TELUS International (л), и Дан Кийли, съосновател и главен изпълнителен директор на Voxpro

    TELUS International, водещ световен доставчик на аутсорсинг на бизнес и технологични процеси, обяви днес придобиването на Voxpro - доставчик на клиентско обслужване, техническа поддръжка и решения за продажбени операции с офиси в Румъния, Ирландия, САЩ и Филипините.  

    Компанията със седалище в Ирландия, която извършва понастоящем дейността си като „Voxpro с подкрепата на TELUS International", притежава богат опит в обслужването на иновативни компании и лидери в сферата на технологиите. 

    Европейските операции на Voxpro ще добавят нови центрове за предоставяне на услуги в Ирландия, като същевременно ще разширят присъствието на TELUS International в Букурещ, Румъния и Манила, Филипините, където канадската компания вече има офиси. В допълнение към това с помощта на центровете на Voxpro във Фолсъм, Калифорния и Атънс, Джорджия партньорството увеличава зоната на обслужване на TELUS International в САЩ, като предоставя по-всеобхватно предлагане на услуги към съществуващи и бъдещи клиенти в страната. По този начин TELUS International ще придобие още по-солидна глобална инфраструктура.

    Voxpro ще обогати експертизата на компанията в иновации при работата с клиенти на водещи марки, управлението на „облачни системи“ и анализи.  

    „Това е партньорство на сходни организации, фокусирани върху предоставянето на услуги от световна класа за нашите клиенти и техните клиенти", заяви Джефри Пюрит, президент и главен изпълнителен директор на TELUS International. „Заедно ние осигуряваме истинско диференцирано предлагане на пазара, предназначено да отговори на бързо растящите изисквания на нашите партньори за повече локации на офисите ни, универсални и гъвкави структури за многоезична поддръжка и силно ангажирани служители, които да постигат отлични резултати в обслужването на клиенти".

    Приблизително 2 700 човека от екипа на Voxpro, сред които ръководният ѝ екип, ще се присъединят към семейството на TELUS International. Така общият брой на служителите на компанията по целия свят ще нарасне до почти 28 000 души, които обслужват клиенти на повече от 35 езика.

    „Това е изключително специален ден за нас и за всички наши партньори, служители и всъщност за всички в общността на Voxpro", каза Дан Кийли, съосновател и главен изпълнителен директор на Voxpro. „Не можем да бъдем по-горди от факта, че намерихме невероятен партньор като TELUS International - компания, която споделя нашия предприемачески дух и непреклонно желание да предефинираме и революционизираме аутсорсинг индустрията, когато става дума за обслужване на световни марки. Като част от семейството на TELUS International, ние ще продължим да развиваме културата ни, фокусирана върху поставянето на първо място на нашите служители и клиенти."

    В България TELUS International има над 2 600 служители в София и Пловдив, които обслужват клиенти на над 50 компании от различни индустрии, сред които и марки от списъка на Fortune 500. Офисите на компанията в Румъния се намират в Букурещ и Крайова, където работят над 1000 души. 

     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 7 часа
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 8 часа
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 1 ден
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 1 ден
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 1 ден
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 1 ден
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство