неделя, 24 юни 2018  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2569 прочитания

  Fadata мести българския си екип в нова сграда

  Компанията планира разрастване на развойното си звено в България
  08 юни 2018, 10:31 a+ a- a

  Fadata Group, глобален лидер в предоставянето на софтуерни решения за застрахователните компании, мести българското си представителство в изцяло нова бизнес сграда. Преместването е следваща стъпка в развитието и разширяване обема в състава на екипите в България, коментират от компанията. 

  С обща площ от 2200 кв.м., новият дом на Fadata се намира в една от развиващите се бизнес локации, разположена между бул. Никола Вапцаров и бул. Черни връх. На трите последни етажа в бизнес сграда M Plaza ще се разположат близо 180 служители на Fadata.

  „Това беше отдавна планирана стъпка в развитието на компанията в България. Офисът ни тук е нашата основна инженерна база, а също така тук е фокусирано голяма част от клиентското ни обслужване и поддръжка. Тук е сърцето на компанията. Очакваме да запазим темповете на растеж и да увеличим още повече екипа в София. Нашата цел е в следващите години Fadata  да стане един от водещите играчи на този пазар“, сподели Джон Макдоналд, изпълнителен директор на Fadata. 

  Съвременният и изчистен дизайн на офис средата, решен предимно в цветовете синьо, жълто, черно и сиво, съответства на корпоративната култура на компанията, вдъхновена от иновациите и желанието за развитие на таланта. Интериорът на новия офис следва всички модерни тенденции и притежава всички удобства за приятна работна атмосфера. В допълнение към работните площи, офисът разполага с 10 зали за срещи, 7 phone booth-а, пространства за отдих, две големи и няколко по-малки кухни. Сградата е приспособена за хора в неравностойно положение.

  Служителите на компанията ще имат  взъможността да използват услугите на спортен център, разположен на първи етаж в сградата, като в непосредствена близост се намират още два от най-добрите спортни центрове в София.

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  22 юни 2018, 14:22
  „Софарма Трейдинг“ разширява операциите си в Сърбия
  Компанията планира да разшири националното си присъствие в Сърбия като основа за развитие в региона на Източна Европа
  22 юни 2018, 13:51
  Milestone Systems ускорява иновациите и увеличава капацитета за развитие с 45%
  Част от тази инвестиция ще бъде насочена към офиса на компанията в София
  22 юни 2018, 09:47
  Интерактивен технологичен център за деца и младежи отваря врати в София Тех Парк
  TechnoMagicLand е проект на българската софтуерна компания „ТехноЛогика“ и подготвя днешните деца за професиите на бъдещето
  22 юни 2018, 09:33
  Столичната община стартира кампания за алтернативно предвижване в градска среда
  София е европейската столица с най-много автомобили на глава от населението, а в 70% от колите се вози само по 1 човек