четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    36459 прочитания

    Български офис се нареди сред най-популярните в света

    Софийският офис на Paysafe България бе поставен на седмо място в глобалната класация на Office Snapshots
    18 януари 2017, 10:11 a+ a- a

    Софийският офис на Paysafe България се нареди сред 25-те най-популярни офиса в света за 2016.

    Класацията е на един от водещите онлайн източници в сферата на офис дизайна – Office Snapshots и включва компании като Dropbox (в Остин, Тексас) – на осма позиция, Red Bull (в Стокхолм, Швеция) – на девета позиция, и Google (в Кеймбридж, Масачузетс) – на единадесета позиция. Софийският офис на Paysafe е единствената локация от Източна Европа, която е намерила място в класацията в началната десетка.

    Office Snapshots е международна общност за офис дизайн с централа в Санта Барбара, Калифорния. Основан през 2007 като възможност хората да погледнат „зад кулисите“ на едни от най-вдъхновяващите компании, уебсайтът на Office Snapshots е публикувал информация за близо 3000 офиса, създадени от 700 студия за дизайн и архитектура в последните 10 години. Така той се превърна в един от водещите сайтове за дизайн в света.

    Paysafe се премести в новия си офис в София в края на 2015. Оттогава постепенно увеличи офисното си пространство, като в момента над 800 служители работят на площ, обхващаща пет етажа в Capital Fort – една от най-модерните офис сгради в София.

    Вътрешният дизайн на новия офис на Paysafe е поверен на софийското студио за  дизайн и архитектура – Cachè Atelier, чиято задача беше да създаде уникална, гостоприемна и модерна среда.

    Генералният директор на Paysafe България, Мирослав Божилов, коментира: „За нас в Paysafe е от голямо значение да осигурим забавна, уютна, но също така вдъхновяваща и мотивираща работна среда. Нашата основна цел за проекта беше да създадем пространство, в което екипът ни да се чувства като у дома. Същевременно искахме да сме сигурни, че при първата си стъпка в офиса всеки служител или кандидат за работа може да почувства Paysafe като място, където може  да разшири  своите хоризонти и да научи  нещо ново в една приятелска и открита среда.“

    Днес офисът на Paysafe в София е глобален център „Операции“ на Paysafe Group за ИТ услуги и инфраструктура, управление на риска, предотвратяване на измами и обслужване на клиенти. Екипът на компанията може да се възползва от богат набор от външни и вътрешни обучения и програми за развитие, съобразени с техните конкретни нужди и желания.

    Видео от офиса на Paysafe България вижте в профила на компанията в Jobs.bg тук

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 56 минути
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 2 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 4 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк
    преди 5 часа
    „България Еър“ променя терминалите за опериране в в Рим, Мадрид и Прага
    Те са предвидени за полети от шенгенското пространство и предоставят възможност за по-добри транспортни връзки и влизане в страните без паспортна проверка
    преди 5 часа
    Предлагат бърза ликвидация на неработещи фирми
    От 30 хил. до 50 хил. нови дружества се създават на година, като над 90% от новостартиралите компании се провалят още в началните стъпки