неделя, 25 февруари 2018  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2965 прочитания

  Наша фирма е претендент за титлата “Най-добър творчески предприемач в света”

  NearSoft ще се бори за престижното отличие
  13 ноември 2017, 16:32 a+ a- a

  NearSoft е претендент за титлата “Най-добър творчески предприемач в света”. Иновативната софтуерна компания е единствената българска компания, номинирана в престижния конкурс Creative Business Cup 2017, чийто финал ще се проведе на 15 и 16 ноември в датската столица Копенхаген. В него ще се включат иновативни предприятия от 65 страни по света.

  Със своята софтуерна платформа МОМ4 дружеството поставя България сред водещите страни в Европа по отношение на четвъртата индустриална революция – Industry 4.0.

  “Четвъртата индустриална революция е същевременно и възможност, и заплаха за българските производители. С нейна помощ развитите индустриални страни възнамеряват да подобрят своята конкурентоспособност. Както при всяка революция, така и сега се отваря историческа възможност да подобрим нашата позиция по този толкова важен показател”, коментира Владимир Филипов, основател на компанията.

  NearSoft е избрана като един от 4-те финалиста на проекта WATIFY, финансиран от Европейската комисия, който има за цел да стимулира технологичната трансформация на европейските МСП (Малки и средни предприятия).

  Наградите WATIFY Solution Awards търсят следващото иновативно МСП, което чрез внедряването на цифрови или ключови базови технологии може да бъде символ на новаторската индустрия в Европа! Българския участник ще има възможността да представи иновативната си бизнес концепция пред едни от най-големите компании и инвеститори в света.

  Нагоре
  Отпечатай
   

  преди 1 ден
  Външно министерство съветва да не пътуваме из Балканите
  Причината са прогнози за влошаване на метеорологичните условия
  23 февруари 2018, 12:58
  Министърът на енергетиката Теменужка Петкова подава оставка
  Тя ще депозира оставката си, за да няма повод за съмнение за сделката за ЧЕЗ в България
  23 февруари 2018, 12:43
  ИКТ секторът у нас с годишен оборот от около 2,5 млрд. евро
  Онлайн продажбите се оценяват на около половин милиард лева
  23 февруари 2018, 11:02
  България на 47-о място в света по привличане на таланти
  София заема 63-а позиция в Индекса на глобалната конкурентоспособност на талантите