сряда, 22 ноември 2017  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2527 прочитания

  Наша фирма е претендент за титлата “Най-добър творчески предприемач в света”

  NearSoft ще се бори за престижното отличие
  13 ноември 2017, 16:32 a+ a- a

  NearSoft е претендент за титлата “Най-добър творчески предприемач в света”. Иновативната софтуерна компания е единствената българска компания, номинирана в престижния конкурс Creative Business Cup 2017, чийто финал ще се проведе на 15 и 16 ноември в датската столица Копенхаген. В него ще се включат иновативни предприятия от 65 страни по света.

  Със своята софтуерна платформа МОМ4 дружеството поставя България сред водещите страни в Европа по отношение на четвъртата индустриална революция – Industry 4.0.

  “Четвъртата индустриална революция е същевременно и възможност, и заплаха за българските производители. С нейна помощ развитите индустриални страни възнамеряват да подобрят своята конкурентоспособност. Както при всяка революция, така и сега се отваря историческа възможност да подобрим нашата позиция по този толкова важен показател”, коментира Владимир Филипов, основател на компанията.

  NearSoft е избрана като един от 4-те финалиста на проекта WATIFY, финансиран от Европейската комисия, който има за цел да стимулира технологичната трансформация на европейските МСП (Малки и средни предприятия).

  Наградите WATIFY Solution Awards търсят следващото иновативно МСП, което чрез внедряването на цифрови или ключови базови технологии може да бъде символ на новаторската индустрия в Европа! Българския участник ще има възможността да представи иновативната си бизнес концепция пред едни от най-големите компании и инвеститори в света.

  Нагоре
  Отпечатай
   

  преди 14 часа
  С 14% е нараснал износът ни от началото на годината
  По този показател се нареждаме в първата петица на страните от ЕС
  преди 19 часа
  Пет тенденции, които ще доминират технологичния свят през 2018
  Чатботовете ще стават все по-умни, а „Индустриалният интернет на нещата“ все по-често ще намира място в технологичните системи на бизнеса, прогнозират от Progress
  преди 19 часа
  България отбелязва Европейската седмица на професионалните умения
  Проектът преминава под мотото „Открий своя талант”
  преди 20 часа
  Злато за България от Международна олимпиада по астрофизика
  Българските ученици завоюваха два медала и почетна грамота