събота, 20 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    8788 прочитания

    Какво да очакваме на есенната конференция на БАУХ?

    Повече за програмата, лекторите и темите разказва Геновева Бакърджиева – изпълнителен директор на Българската асоциация за управление на хора
    12 септември 2017, 13:27 a+ a- a

    Геновева Бакърджиева – изпълнителен директор на Българската асоциация за управление на хора

    На 13 октомври в София, в Интер Експо Център, ще се проведе Международната конференция на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). Тази година  есенната конференция ще е на тема „Тук и Сега: HR практиките, които работят”. Повече за събитието и цялата програма тук 

    За традиционната конференция разказва „нетрадиционно“ Геновева Бакърджиева – изпълнителен директор на Българската асоциация за управление на хора.

     

    Г-жо Бакърджиева, Българската асоциация за управление на хора всяка година организира конференция през есента. Защо „нетрадиционно“ сега? Да очакваме ли нещо ново – във формата, в съдържанието?
    Започваме още с темата. Във време, когато всички измислят модерни думи за новост и полезност, ние залагаме на „работещи практики тук и сега“. Това съвсем не значи, че ние също не отправяме поглед напред в бъдещето с посланието, че това, което правим тук и сега, определя успеха ни утре.
    Залагаме на успешни практики от успешни компании, представляващи богато разнообразие от бизнес сектори, опериращи в българската действителност.
    Доста нестандартно е и решението ни да имаме преимуществено мениджъри само от компании, работещи в България (със само едно изключение – HR мениджър на високотехнологичен стартъп от Хърватска).
    Относно формата: има новости -   очакват ви напълно различен старт и финал на конферентния ден – с активно включване на всички в залата! Няма да разкрия всичко... Ще има изненади. В посока по-динамична среда и общностен дух -  за повече нови идеи, запознанства, неформални споделяния и ценни обратни връзки. 

    Кажете нещо по-конкретно за програмата.
    Кoнференцията на БАУХ на 13 октомври е по уникален сценарий, написан от историите на успеха на компании, опериращи в България. Списъкът е респектиращ: Аурубис, Либхер Хаусгерете Марица, Майкрософт, Плейтех България,  Сенсата Технолоджис България, СКФ Берингс България, Софарма Трейдинг , Теленор, УниКредит Булбанк, хотели RIU.
    Историите ще бъдат разказани от главните действащи лица в тях – основно HR директори на най-високо ниво в компаниите, заедно със своите консултанти. Разностранно покритие на теми, индустрии, проекти, представяне на богатия експертен потенциал на HR гилдията и HR индустрията в България.
    Ще чуем позицията и опита на изпълнителни директори, както и на производствен директор. Вече всички управленски и функционални нива в компаниите са силно ангажирани към процесите и хората.
    Това ще бъде една полезна и запомняща се среща. Възможност за споделяне на практически опит, за дискусии по най-актуални за бизнеса и пазара въпроси от сферата на управление на хора.

    Кои са основните теми, които са заложени в програмата?
    В съдържанието откриваме важни и актуални  теми:  „Организационна култура и промяна“, „Лидерство“, „Иновации“, „Вътрешно предприемачество“, „Job Grading“, „Мотивация и ангажиране на служителите“,  „Работодателска марка“, „Качество на живот на служителите“, „Wellbeing”и др.

    За кого е полезна конференцията на БАУХ?
    Разбира се, за HR-и на първо място. Но и за всички мениджъри и лидери на екипи и организации.
    Специален фокус в нашата кампания са малките и средни фирми – бихме искали да сме полезни за техните бизнес  ръководители, фокусирайки вниманието им към управлението на служителите.
    Отбелязвам, че и тази година предлагаме безплатни квоти за участие:  за студенти, HR-и от НПО-та. За всички, които се заинтригуваха и искат да посетят събитието, да кажа, че трябва да се регистрират на сайта му. Нека обърнат внимание на многото отстъпки, които предлагаме – специално за членове на БАУХ. 

     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 17 часа
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 18 часа
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 1 ден
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 1 ден
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 1 ден
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 2 дни
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство