четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    5160 прочитания

    Национално сдружение "Недвижими имоти" отбеляза 25-годишен юбилей

    Вижте какво споделиха председателите на неправителствената организация за нейното развитие
    07 април 2017, 15:32 a+ a- a

    Национално сдружение „Недвижими имоти“ (НСНИ) отбеляза юбилей – 25 години от създаването си. В неправителствената организация членуват едни от най-големите агенции за недвижими имоти у нас. Тя е основният инициатор за приемането на Етичен кодекс, както и за създаването на Камара на българските брокери на недвижими имоти.

    „Четвърт век е достойна възраст за една организация, създадена в зората на частния бизнес. Днес Национално сдружение „Недвижими имоти“ е авторитетна институция, призната от държавата и обществото и най-големите международни организации за недвижими имоти“, коментира председателят на сдружението - Ирена Перфанова, по време на честването. „През 2016 станахме свидетели на едно бързо разгръщане на позитивните тенденции на пазара на имоти в България. Вие имате голяма заслуга за поставянето на жилищния пазар у нас сред най-бързо растящите в света според класациите на много консултантски компании“, посочи зам.-министърът на икономиката Лъчезар Борисов. 

    Вижте какво още споделиха гости и председатели на НСНИ от предишни години:

    Вижте видео от откриването на събитието
    "Назрял е моментът да бъде обърнат поглед към публично-частното партньорство за управление, стопанисване и изграждане на жилищен фонд за задоволяване нуждите на населението, което е от средния стандарт надолу", коментира Анастас Захариев. Вижте какво още сподели председателят на НСНИ за периода 1995-1996гг.
    "Радвам се, че успяхме да преодолеем и да преживеем всичко онова, което се наложи да преживее цяла България. Станахаме по-силни.", коментира Христо Бойков. Вижте какво още сподели той.
    "Да се надяваме, че имиджът и нашата подготвеност, която предаваме и на хората след нас, ще ни помогнат не само да оцелеем, а и да развием тази професия", коментира Страхил Иванов. Вижте какво още сподели той
    "Истината е, че през всичките тези години, за да изградим един собствен имидж, ние се учихме и от много чужди практики", коментира Наско Атанасов. Вижте какво още сподели той.
    "На мен ми се струва, че Етичният кодекс е като закон за движение по пътищата. Ако глобите са по 20 лв., санкцията някак си не е много убедителна, но ако глобите станат по 1000 лева, сериозно се замисляш с каква скорост да минеш по магистралата. Струва ми се, че това е нещо, което трябва да направим, и ползването и въвеждането на законодателна рамка е това, което може да вкара индустрията в едни „по-правилни“ коловози.", коментира Валери Левиев. Вижте какво още сподели той.

    "Ние вече сме разпознаваеми, активни партньори, уважавани колеги във всички международни организации и във всички международни форуми, които се провеждат във всички точки на света, свързани с недвижимите имоти", коментира Орлин Владиков. Вижте какво още сподели той.
    "И със сертифицирането на брокерите, и с подготовката, която се дава, включително и от хабилитирани лица, ние градим много сериозен професионален имидж", коментира Лъчезар Искров. Вижте какво още сподели той.
    "Ние като организация инвестирахме точно в най-трудния пазар. Инвестирахме в организацията, за да я подкрепим и подплътим с мисъл, с етика, със съдържание", коментира Иван Велков. Вижте какво още сподели той.
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 4 часа
    Най-мащабната германска инвестиция в България: „Аурубис“ разширява производството си у нас
    Компанията откри инвестиция за 800 млн. лв. в медодобивния завод край Пирдоп и Златица
    преди 5 часа
    Shelly Group е първата компания на най-новия сегмент за двойно листване на БФБ
    Дружествата могат да търсят капитал едновременно и на двете борси в България и Германия
    преди 10 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 11 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 11 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам