петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    7922 прочитания

    9 от най-интересните стажове в банки на „Уолстрийт“

    Някои от позициите вече са отворени за кандидатстване, а стартът на програмите ще е през 2017
    21 октомври 2016, 15:14 a+ a- a

    Стажовете позволяват натрупването на опит и опознаването на дадена компания. „Уолстрийт“ е едно от най-популярните работни места за специалисти от сферата на банковите и финансови услуги. Едни от най-важните фактори при избора на стажантска позиция са подходящите задачи за изпълнение, които съответстват на специалността, както и опитни ръководители, които могат да поучат със знанията си.

    Ето и 9 от най-интересните стажове на „Уолстрийт“, които в момента набират кандидати:

    Лятна програма на Lazard за анализатори
    Ръководителите на компанията споделят, че специалистите на Lazard очакват с нетърпение да споделят уменията си и да помогнат на стажантите да достигнат до нови хоризонти. Програмата ще предостави възможността за работа с всички екипи и дискусии с ръководителите на компанията.

    Летен стаж за анализатори и сътрудници във фронт офиса на инвестиционна банка Barclays

    От банката споделят, че културата на работа в офисите им е на изключително високо ниво, а департаментът им за управление на човешките ресурси се е погрижил да организира събития, на които стажантите ще могат да обменят опит с банкери от средни и висши позиции.
    „Barclays се грижи за стажантите си и се стреми да предложи максимално количество стажове, които обръщат внимание на различни умения и квалификации. Във всеки екип има опитни служители, които ще ръководят и напътстват новите ни кадри в динамичната работна обстановка“, споделят от банката.

    Глобална лятна стажантска програма на Goldman Sachs
    Стажът ще предложи достъп до различни роли, които ще представят възможност за присъединяване към динамичните екипи в компанията. Освен това от Goldman Sachs са подсигурили време за разговори със служители на ръководни позиции, които ще споделят опита си. От компанията споделят, че целят да осигурят работна позиция за всички свои стажанти след приключване на обучението и се стараят да напаснат уменията и квалификациите на кандидатите към най-подходящите работни места.

    Лятна стажантска програма на UBS
    Програмите на UBS са познати с усилената намеса на персонал с ръководни функции в развитието и обучението на стажантите. От банката споделят, че работната среда в офисите им е натоварена и динамична, но натрупаните познания са на отлично ниво и позволяват успешно бъдещо развитие.

    Стаж в Bank of AmericaБанката е наблегнала на организирането на много събирания за комуникация и обмен на опит между служители и стажанти. Освен това персоналът е обучен как да напътства кандидатите за бъдещи позиции в развитието на нови умения, отличната работа и квалификацията за специалности, изискващи лиценз или сертификат. От Bank of America разкриват, че офисите им са оборудвани с най-новите технологии и програми за банковия сектор, които позволяват на стажантите да натрупат опит в работата с тях.

    Стажантска програма на Robert W. BairdКомпанията предлага стажове с гъвкаво работно време, които могат да бъдат разпределени между няколко различни отдела в банката. За максималния обмен на опит и създаване на нови контакти са организирани специални събития, на които присъстват служители от всички нива на управление.

    Програма за инвестиционно банкиране на William BlairСтажантската програма има интересна структура, която се фокусира върху натрупването на опит и познания при приключването на сделки за сливане или придобиване на компании. От финансовата институция споделят, че персоналът им е търпелив и отлично подготвен да предаде познанията си на новите стажанти, както и да им покаже тънкостите във финализирането на сделките.

    Лятна стажантска програма за консултанти в Perella Weinberg PartnersСтажът ще позволи натрупването на технически опит, нужен в инвестиционното банкиране. Програмата ще се фокусира върху различни индустриални области и ще предостави директен достъп до мениджърските екипи, които ръководят отделите и определят откриването на нови позиции.

    Лятна програма за анализатори и сътрудници в EvercoreКомпанията ще предложи възможност за заемане на важни позиции сред екипите, осъществяващи сделки в различни индустриални сфери. Стажантите ще имат възможност да участват в сбирки и събития на компанията, като турнири по голф и други занятия на открито. На тях ще присъстват както членове от ръководството на компанията, така и служители с богат опит, които ще разкрият как функционира компанията и какви умения са нужни за заемането на позиция в нея.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 10 часа
    Най-мащабната германска инвестиция в България: „Аурубис“ разширява производството си у нас
    Компанията откри инвестиция за 800 млн. лв. в медодобивния завод край Пирдоп и Златица
    преди 11 часа
    Shelly Group е първата компания на най-новия сегмент за двойно листване на БФБ
    Дружествата могат да търсят капитал едновременно и на двете борси в България и Германия
    преди 16 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 17 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 17 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам