понеделник, 28 май 2018  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  10706 прочитания

  Коя е дестинацията, която мениджъри на водещи компании в България искат да посетят през 2017?

  Вижте и на какво те ще посветят повече време през годината
  03 януари 2017, 08:38 a+ a- a

   

  Времето е най-ценният ресурс, с който разполагаме. Начинът, по който го управляваме, може да предопредели хода на живота ни. Затова Economy.bg попита мениджъри на водещи компании в България за какво искат да отделят повече време през 2017 и коя е дестинацията, която искат да посетят през годината.
  Вижте какво споделиха те:

  Снимка: Юлиян Донов

  Ксавие Марсенак, президент на TELUS International Europe:
  През 2017 ще отделя повече време за децата си“.
  Дестинацията, която планирам да посетя през 2017, е Исландия, защото освен величествената природа, която има, е в топ 3 на най-щастливите страни в света според глобалния индекс на щастието за 2016“.

  Зоя Паунова, изпълнителен директор на „АстраЗенека България”:
  През 2017 ще отделя повече време за семейството и за приятелите си, защото те са изворът на вдъхновение и свежият заряд за нови постижения“.
  Дестинацията, която планирам да посетя през 2017, е Куба, защото на този етап от развитието и управлението на страната е дестинация, запазила автентичния си облик, обичаи, кулинарни и културни особености, недокоснати от индустриалната революция. Изкушава ме възможността да танцувам салса под умелото ръководство на кубинските майстори на танца“.

  Андон Симеонов, вицепрезидент и регионален мениджър за България на SoftServe:През 2017 ще отделя повече време за екскурзии със семейството си, защото в нашето забързано ежедневие времето минава с невероятни темпове, като неусетно се озоваваме в ситуация, в която разбираме, че сме пропуснали много важни моменти. Желанието ми е следващата година да успея да „уловя”, колкото се може повече от тези моменти.“
  Дестинацията, която планирам да посетя през 2017, е: нямам конкретна дестинация, която да планирам да посетя, но със сигурност бих желал да отида на някое екзотична такава, защото когато пътуваш до такива дестинации, разбираш колко различни можем да бъдем само на няколко часа път от нас. Това ме зарежда с нова енергия и ме кара да се замисля върху въпроси, на които обикновено не обръщам голямо внимание“.

  Дарина Стоянова, изпълнителен директор на „Престиж-96“:
  През 2017 ще отделя повече време за една моя лична инициатива, която стартирах през тази година „Училище за лидери: Вдъхнови (се)!“, защото виждам изключително положителното й влияние върху мотивацията и личностното израстване на децата, които участват в нея. Това ме зарежда с още повече енергия, щастие и отдаденост на това, което правя“.
  Дестинацията, която планирам да посетя през 2017, е Япония, защото не съм била там“.

  Тим Курт, изпълнителен директор на "Аурубис България" и президент на Германо-българската индустриална камара:
  През 2017 ще отделя повече време за добрите приятели, тъй като трябва да се грижа повече за нашето приятелство“.
  Дестинацията, която планирам да посетя през 2017, е: много са, но фиксирано за момента е участието ми на триатлон в Австрия през юни“.

  Детелина Смилкова - председател на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ) и вицепрезидент на Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ):
  През 2017 ще отделя повече време за съзерцание, защото бързината на всекидневието ни поглъща постоянно“.
  Дестинацията, която планирам да посетя през 2017, е изненада дори и за мен, защото съм решила да оставям близките ми и животът да ме изненадват“.

  Максим Бехар, президент на световната ПР Асоциация ICCO, основател на M3 Communications Group:
  През 2017 ще отделя повече време за спорт, книги и музика, защото те зареждат „батериите“ за още по-добър живот“.
  Дестинацията, която планирам да посетя през 2017, е Латинска Америка, предимно Бразилия, Мексико, Чили, Парагвай, защото са територии и култури, непознати все още за мен“.

  Румяна Тренчева, регионален изпълнителен директор на SAP за Югоизточна Европа:
  През 2017 ще отделя повече време сред природата. Искам да имам време за малки разходки без телефон, сама със себе си сред природата. Защото здравословната сила на природата е универсална – тя може да ни успокои, приеме и промени“.
  Дестинацията, която планирам да посетя през 2017, е: нямам планове за конкретни дестинации. Имам желание за много и повече хубави мигове с любимите ми хора“.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.