четвъртък, 18 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    5718 прочитания

    „Академията на Телерик“ обяви онлайн прием

    Желаещите с опит в програмирането могат да се включат в онлайн обучението до 29 януари 2017
    24 януари 2017, 11:51 a+ a- a

    „Академията на Телерик“ обяви днес, 24 януари 2017, онлайн прием на студенти и специалисти с опит в програмирането. Те могат да се включат онлайн директно във втория етап от стартиралия през октомври осми сезон на „Софтуерната академия на Телерик“. При успешно завършване на цялостното обучение курсистите ще получат сертификат.

    Желаещите трябва да се регистрират до 29 януари за онлайн участие в курсовете „Компонентно тестване със C#“ и „Обектно-ориентирано програмиране (ООП) с JavaScript“. Необходимо е да притежават базови умения по програмиране и опит с технологиите C#, HTML, CSS и JavaScript. Процесът не изисква преминаване на входен изпит. Както и досега, участието в програмата е безплатно, а всички учебни материали ще бъдат достъпни на сайта на инициативата.

    „Въведохме възможността за директно включване и онлайн участие във втората част от „Софтуерната академия“ специално за студенти и специалисти с опит в програмирането, които искат да затвърдят или обогатят знанията си. Така, те могат да изучат най-съвременните софтуерни технологии, да разширят уменията си и да завършат програмата със сертификат, без да инвестират време в повторение на вече познат материал. Онлайн форматът, от друга страна, осигурява пълна свобода на курсистите, да избират къде, кога и с какво темпо да се подготвят“, коментира Бойко Яръмов, съосновател на Telerik и ръководител на „Академията на Телерик“.

    Курсовете „Компонентно тестване със C#“ и „ООП с JavaScript“ са първите от серия обучения за напреднали в „Софтуерната академия“. Участниците в тях усвояват фундаментални принципи и практики за създаване на висококачествен софтуер и автоматизирано тестване и изграждат умения за работа с функции, класове и обекти.

    Завършилите двата курса продължават да се обучават онлайн в програмата. През април отлично представилите се участници ще изберат в каква област на софтуерното инженерство да се специализират и ще имат възможност да преминат към присъствена форма на обучение при старта на специализациите. Накрая курсистите разполагат с необходимите умения да започнат успешно своята кариера в софтуерната индустрия.

    „Софтуерната академия на Телерик“ е едногодишна програма за практическа подготовка на софтуерни инженери. Обучението включва над 20 курса и редица индивидуални и екипни проекти. Инициативата е част от създадената през 2009 г. от основателите на Telerik - Светозар Георгиев, Бойко Яръмов, Васил Терзиев и Христо Косев, „Академия на Телерик“. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 4 часа
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 4 часа
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 5 часа
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 12 часа
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство
    преди 12 часа
    България и Италия имат потенциал за разширяване на икономическите връзки и увеличаване на стокообмена и инвестициите
    Президентът на Италианската република Серджо Матарела е на официално посещение в България по покана на българския държавен глава