петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    2390 прочитания

    „УниКредит Булбанк“ приема над 400 стажанта през 2017

    Програмата е платена и целогодишна - всеки кандидат може да прецени кога е най-удобният момент да се включи в нея с оглед на ангажиментите си в университета
    10 март 2017, 14:18 a+ a- a

    Иван Папазов, старши мениджър „Подбор“ в „УниКредит Булбанк“

    „УниКредит Булбанк“ дава старт на ежегодната си стажантска програма в края на март, съобщават от финансовата институция. В нея могат да се включат студенти и млади професионалисти, които искат да започнат своя кариерен път във финансовия сектор. Стажът е с периодичност между три и шест месеца и дава възможност за дългосрочна кариера в най-голямата българска банка. Програмата е платена и целогодишна - всеки кандидат може да прецени кога е най-удобният момент да се включи в нея с оглед на ангажиментите си в университета. 

    През 2017 г. стажантите могат да изберат да работят както в „УниКредит Булбанк“, така и в дружествата „УниКредит Лизинг“, „УниКредит Факторинг“ и „УниКредит Кънсюмър Файненсинг“. В банката стажантите имат широк избор от възможности да се включат в клоновата мрежа в София и в цялата страна или в екипите на следните дирекции и отдели: Банкиране на дребно; Финансови пазари и инвестиционно посредничество; Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране; Информационни технологии; Операции; Управление на риска; Необслужвани кредити; Банкова сигурност; Обслужване и удовлетвореност на клиентите; Маркетинг и реклама; Връзки с обществеността и комуникации; Човешки ресурси и Центъра за контакт с клиенти.  

    Като един от най-големите работодатели в България, „УниКредит Булбанк“ приема около 400 стажанта всяка година. За последните 5 години в стажантската програма участие са взели над 2000 души. Над 550 от тях са продължили да работят в банката след приключването на стажа.

     „Интересът към Стажантската програма на „УниКредит Булбанк“ всяка година е много голям. За студентите тя представлява отлична възможност да придобият практически умения в различни области и да видят отблизо как функционира финансова институция с водещи позиции на българския и европейски пазар“, споделя Иван Папазов, старши мениджър „Подбор“ в „УниКредит Булбанк“. Според него работата в екип, взаимоотношенията с клиенти и решаването на истински казуси от практиката се ценят изключително много от кандидатите за стаж.

    През февруари т.г. „УниКредит Булбанк“ беше отличена като „Топ работодател“ в в България от от Top Employers Institute, базиран в Амстердам. Признанието е в резултат на оценка и анализ на действащи процеси и най-добри практики в компаниите в 9 области като работна среда, обучение на служителите, стратегия за развитие на талантите и управление на представянето. 

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 час
    Очаква се пазарът на смартфони да се възстанови през 2024 г.
    Най-голям ръст се очаква в премиум сегмента, показват данни на Counterpoint Research
    преди 3 часа
    38 млрд. долара достигат загубите от финансови измами през 2023
    БОРИКА стартира инициатива за превенция на финансови измами
    преди 3 часа
    Започва поетапно изключване на отоплението за град София
    Изключването на топлоподаването стартира на 31 март
    преди 4 часа
    Богданов: ЕК одобри проект за единен инвестиционен портал
    Целта е да се обедини цялата административна дейност около обслужването на потенциалните инвеститори у нас
    преди 4 часа
    БНБ: Има риск от нарастване на необслужваните кредити
    Очаква се затягането на условията в еврозоната да се пренесе върху лихвените проценти в страната
    преди 5 часа
    TSMC планира да увеличи работната си сила до 100 000 души
    Най-големият производител на чипове наема с огромни темпове