четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3568 прочитания

    Телерик Академия обяви нов прием за професионалната програма

    Кандидатстването в Telerik Academy Alpha .NET е отворено от днес до 5 юни. Кандидатстването за Alpha JavaScript e от 6 юни до 20 юли
    09 май 2018, 14:05 a+ a- a

    Телерик Академия обяви днес два нов прием за професионалната програма за обучение на софтуерни специалисти – Telerik Academy Alpha. Кандидатите ще могат да избират между технологиите .NET и JavaScript.

    Желаещите да усвоят .NET и да стартират успешно кариера в ИТ сектора могат да кандидатстват в програмата от днес до 5 юни. Необходимо е да подадат автобиография на сайта на Телерик Академия, да преминат онлайн когнитивен тест и да се явят на входен изпит по програмиране. Изпитът изисква единствено базови познания по програмиране с език по избор на кандидата: C#, JavaScript, Java, C++, Kotlin, PHP, Python или Swift. Подготвителни материали за него могат да бъдат намерени на сайта на Академията. Обучението започва на 2 юли.

    Telerik Academy Alpha JavaScript стартира през август, а приемът за нея ще бъде отворен в периода 6 юни – 20 юли. Така кандидатите разполагат с над 10 седмици за подготовка с материалите, които вече са достъпни онлайн.

    Професионалната програма на Телерик Академия е с продължителност шест месеца и включва над 440 часа технологични обучения, практически упражнения и трейнинги, развиващи комуникационните и личностни умения на участниците. Обученията се провеждат в групи до 35 души и при условия, близки до реалната работна среда.

    „Опитът ни показва, че с правилния метод на преподаване, индивидуален подход и внимателно подбран материал, всеки мотивиран да се развие в сферата на програмирането, може да постигне успех. Затова събрахме доказалите се през последните 9 години обучителни практики в Telerik Academy Alpha. Така можем да помогнем на младите хора бързо и ефективно да се преквалифицират или надградят познанията си и да започнат работа в една от найперспективните индустрии в България, както и да захраним сектора с отлично подготвен талант“, коментира Михаил Вълков, генерален мениджър на Професионалната Телерик Академия.

    В рамките на програмата участниците усвояват ключови концепции от програмирането и едни от най-използваните в глобален мащаб технологии. Във финалния етап те разработват цялостен софтуерен проект, зададен от бизнеса. Курсистите получават също ценни съвети за кандидатстване за работа от HR специалист и високоценен от индустрията сертификат. След завършване те могат да започнат работа във всяка компания от ИТ сектора, като разполагат и с директен достъп до партньорската мрежа на Телерик Академия от над 30 технологични компании.

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 17 минути
    3 български авиокомпании ще летят до Китай
    Правителството определи авиопревозвачите за директните полети до Поднебесната империя
    преди 51 минути
    преди 1 час
    ЕК с планове за европейска диплома
    Така ще се насърчи мобилността с учебна цел в рамките на ЕС
    преди 1 час
    В България има все по-голям интерес към използване на AI в счетоводството
    Счетоводителите се сблъскват със значително увеличаване на документооборота, което изисква по-ефективни методи за обработка и анализ на данните
    преди 2 часа
    България ще бъде домакин на 61-вата сесия на IPCC
    Междуправителствения панел по изменение на климата ще се проведе през юли 2024 г.
    преди 1 час
    Електронната търговия ще достигне дял от 2% от БВП на България
    48% от потребителите пазаруват регулярно онлайн