събота, 20 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    9718 прочитания

    Създадоха вино с вкус на кафе в кен

    Новата напитка навлиза за първи път в Европа през българския пазар
    26 септември 2016, 14:22 a+ a- a

    Американска компания комбинира двете най-популярни напитки- виното и кафето в едно кенче - Coffee-Wine™. Новата напитка е създадена от американския винопроизводител Friends Beverage Group LLC. От компанията обясняват, че кафе и вино се комбинират за първи път в света. Новата напитка навлиза на европейския пазар през България чрез българския си партньор „Адвантис Ко“ ЕООД.

    С Coffee-Wine™ Friends Beverage Group полага началото на нова категория напитки „Fun Wine“, които се реализират под марката Friends Fun Wine™ - The New Lifestyle Drink ™. Това е иновация на традиционните винени напитки, пречупени през новите технологии и авторска визия, уточняват още от компанията.

    Friends Fun Wine™ са нискоалкохолни (6% Alc/Vol), нискокалорични (само 75-94 кcal на чаша) леко шампанизирани вина в удобен, лесно преносим, 100% рециклируем и бързо охлаждащ се кен от 250 мл, равностоен на две чаши. Кеновете са със специално вътрешно покритие, което запазва вкуса.

    Coffee-Wine™ се представя в два варианта: от червен сорт грозде - Каберне еспресо и от бял сорт грозде - Шардоне капучино. Колекцията на Friends Fun Wine™ се допълва от Moscato Ягода, Moscato Праскова и Червена Сангрия.

    Moscato са съчетани с ягоди или праскови за постигането на перфектен аромат и вкус. Червена Сангрия е съчетание от червени гроздови зърна, комбинирани с тропически плодове и канела.

    От Friends Beverage Group обясняват още, че Fun Wine™ са произведени чрез традиционна ферментация от висококачествено грозде, добито от Южна Франция. Рецептурите са патентовани.

    От компанията обясняват, че Fun Wine™ в кен са предназначени за активните съвременни хора над 18 години, които постоянно са в движение - енергични, социални и жизнени, търсещи забавление в ежедневието.

    „Гордеем се, че сме първата компания, която пусна на пазара линията Friends Fun Wine™ и нямаме търпение да представим нашите нови продукти на обичащите забавлението почитатели в България. Това е фантастичен продукт, който превзе САЩ като буря и със сигурност и в България хората ще го обикнат.", заяви изпълнителният директор на компанията Джо Пелег, след подписване на договора.

    Friends Fun Wine™ вече са достъпни в България. Навлизането на иновативните напитки на родния пазар започна от Пловдив. За кратък период от време на новата напитка се довериха супермаркети, специализирани магазини за алкохол, клубове, bar & grill заведения, 4 и 5 звездни хотели. В най-скоро време Friends Fun Wine™ ще се предлага в цяла България.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 1 ден
    JPMorgan: Не разчитайте на увеличаване на биткойна след разполовяването
    Банката прогнозира спад в стойността на най-голямата криптовалута в света
    преди 1 ден
    СЗО даде ново име на Covid и други респираторни вируси
    Международната агенция актуализира терминологията, която препоръчва за описание на респираторни инфекции
    преди 2 дни
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 2 дни
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 2 дни
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    18 април 2024, 08:29
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство