петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3201 прочитания

    Проф. Бодо Шлегелмилх е избран за член на настоятелствата на АМВА и AMS

    23 октомври 2014, 14:46 a+ a- a

    Проф. Бодо Шлегелмилх

    Проф. Бодо Б. Шлегелмилх, декан на Изпълнителната академия на Виенския университет (WU Executive Academy)*, бе избран за член на настоятелството на Асоциацията на МВА програмите (AMBA), както и за член на Управителния съвет на Академията за маркетингова наука (AMS).

    Наскоро проф. Бодо Б. Шлегелмилх, декан на Изпълнителната академия на WU и ръководител на Института на WU Виена за международен маркетинг мениджмънт, става член на настоятелството на AMBA. Така, той вече е отговорен за цялостния контрол и стратегическото ръководство на една от водещите международни агенции за акредитация на MBA програми.

    "Много се радвам да бъда избран за член на тази важна организация; това е прекрасно признание, както за моите постижения, така и за тези на Изпълнителната академия на WU", заяви проф. Шлегелмилх.

    AMBA, една от водещите агенции за акредитация в света, предоставя знаците си за качество на MBA и DBA програми. Изпълнителната академия на Виенския университет е единственото бизнес училище в Австрия, което отговаря на изискванията за качество на агенцията.

    Академията за маркетингова наука (АМS) е едно от най-важните професионални сдружения на академици в областта на маркетинга. Преди четири години проф. Шлегелмилх бе първият австрийски учен, който бе награден с Distinguished Fellowship от AMS, а наскоро членовете ѝ гласуваха за неговото назначаване в Управителния съвет на AMS.

    *WU Executive Academy е част от Виенския университет по икономика и бизнес (WU), най-големият бизнес университет в Европа,с над 100-годишен опит и отлична репутация в областта на образованието за мениджъри. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 5 часа
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 6 часа
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 6 часа
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 6 часа
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 8 часа
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години