петък, 24 ноември 2017  RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    4826 прочитания

    Красимир Георчев оглави дирекция „Корпоративни продажби“ на „БОРИКА-БАНКСЕРВИЗ“

    Той ще отговаря за търговските отношения на компанията с нейните корпоративни клиенти, а именно банки, финансови институции и институции от публичния сектор
    11 януари 2017, 13:30 a+ a- a

    Красимир Георчев зае позицията директор „Корпоративни продажби“ на картовия и платежен оператор „БОРИКА-БАНКСЕРВИЗ“ АД. Неотдавна управленският екип на компанията взе решение за разделяне на търговския отдел на две нови дивизии – „Корпоративни продажби“ и „Търговска мрежа“. Тази стъпка е част новата бизнес стратегия на „БОРИКА-БАНКСЕРВИЗ“ АД, която цели предлагането на оптимални условия както за корпоративните, така и за крайните клиенти на оператора.

    На позицията директор „Корпоративни продажби“ Красимир Георчев ще отговаря за търговските отношения на компанията с нейните корпоративни клиенти, а именно банки, финансови институции и институции от публичния сектор. Сред основните приоритети на екипа му са индивидуален подход и стратегическо консултиране, както в полза на организациите, така и в полза на техните потребители.

    Красимир Георчев притежава близо 22 години търговски и управленски опит в международни IT компании. От 1995 до 2000 е част от екипа на технологичния гигант IBM, където изгражда и поддържа контактите с ключовите клиенти от банковия и публичния сектор у нас. В периода 2000 – 2009, отново в IBM, заема позицията „Мениджър Технологични услуги“. От 2009 до 2015 е мениджър „Системна интеграция“ първоначално в Siemens IT Solutions България, а при сливането на двете компании, става част от екипа на Atos IT Solutions and Services.

    Красимир Георчев е магистър по „Информационни технологии“ към Софийския университет „Климент Охридски“. Притежава диплома по мениджмънт от британския Henley College и диплома по математика от Hindu College в Делхи Преминал е през редица специализации по управление на проекти, лидерство, управление и мотивация на екипи, презентационни умения и продажби и др.

    Нагоре
    Отпечатай
     

    преди 8 минути
    Колите на Mercedes ще изпращат SMS, ако бъдат ударени на паркинга
    Ново приложение ще подобри сигурността, докато автомобилите са оставени без надзор
    преди 17 часа
    Вълчев: Дигиталните умения трябва да се усвояват от първи клас
    Близо 2000 ученици са кандидатствали за обучение по професията „Приложен програмист“
    преди 18 часа
    Договориха намаляване на цените на роуминга между България и Македония
    Двете страни подписаха Меморандум за разбирателство
    преди 18 часа
    "Синя карта" за работа у нас вече ще се издава за срок до четири години
    Така ще се облекчи наемането на работници от страни извън ЕС