сряда, 22 ноември 2017  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1413 прочитания

  Какво да очакваме на есенната конференция на БАУХ?

  Повече за програмата, лекторите и темите разказва Геновева Бакърджиева – изпълнителен директор на Българската асоциация за управление на хора
  12 септември 2017, 13:27 a+ a- a

  Геновева Бакърджиева – изпълнителен директор на Българската асоциация за управление на хора

  На 13 октомври в София, в Интер Експо Център, ще се проведе Международната конференция на Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). Тази година есенната конференция ще е на тема „Тук и Сега: HR практиките, които работят”. Повече за събитието и цялата програма тук

  За традиционната конференция разказва „нетрадиционно“ Геновева Бакърджиева – изпълнителен директор на Българската асоциация за управление на хора.

  Г-жо Бакърджиева, Българската асоциация за управление на хора всяка година организира конференция през есента. Защо „нетрадиционно“ сега? Да очакваме ли нещо ново – във формата, в съдържанието?
  Започваме още с темата. Във време, когато всички измислят модерни думи за новост и полезност, ние залагаме на „работещи практики тук и сега“. Това съвсем не значи, че ние също не отправяме поглед напред в бъдещето с посланието, че това, което правим тук и сега, определя успеха ни утре.
  Залагаме на успешни практики от успешни компании, представляващи богато разнообразие от бизнес сектори, опериращи в българската действителност.
  Доста нестандартно е и решението ни да имаме преимуществено мениджъри само от компании, работещи в България (със само едно изключение – HR мениджър на високотехнологичен стартъп от Хърватска).
  Относно формата: има новости - очакват ви напълно различен старт и финал на конферентния ден – с активно включване на всички в залата! Няма да разкрия всичко... Ще има изненади. В посока по-динамична среда и общностен дух - за повече нови идеи, запознанства, неформални споделяния и ценни обратни връзки.

  Кажете нещо по-конкретно за програмата.
  Кoнференцията на БАУХ на 13 октомври е по уникален сценарий, написан от историите на успеха на компании, опериращи в България. Списъкът е респектиращ: Аурубис, Либхер Хаусгерете Марица, Майкрософт, Плейтех България, Сенсата Технолоджис България, СКФ Берингс България, Софарма Трейдинг , Теленор, УниКредит Булбанк, хотели RIU.
  Историите ще бъдат разказани от главните действащи лица в тях – основно HR директори на най-високо ниво в компаниите, заедно със своите консултанти. Разностранно покритие на теми, индустрии, проекти, представяне на богатия експертен потенциал на HR гилдията и HR индустрията в България.
  Ще чуем позицията и опита на изпълнителни директори, както и на производствен директор. Вече всички управленски и функционални нива в компаниите са силно ангажирани към процесите и хората.
  Това ще бъде една полезна и запомняща се среща. Възможност за споделяне на практически опит, за дискусии по най-актуални за бизнеса и пазара въпроси от сферата на управление на хора.

  Кои са основните теми, които са заложени в програмата?
  В съдържанието откриваме важни и актуални теми: „Организационна култура и промяна“, „Лидерство“, „Иновации“, „Вътрешно предприемачество“, „Job Grading“, „Мотивация и ангажиране на служителите“, „Работодателска марка“, „Качество на живот на служителите“, „Wellbeing”и др.

  За кого е полезна конференцията на БАУХ?
  Разбира се, за HR-и на първо място. Но и за всички мениджъри и лидери на екипи и организации.
  Специален фокус в нашата кампания са малките и средни фирми – бихме искали да сме полезни за техните бизнес ръководители, фокусирайки вниманието им към управлението на служителите.
  Отбелязвам, че и тази година предлагаме безплатни квоти за участие: за студенти, HR-и от НПО-та. За всички, които се заинтригуваха и искат да посетят събитието, да кажа, че трябва да се регистрират на сайта му. Нека обърнат внимание на многото отстъпки, които предлагаме – специално за членове на БАУХ.

  Нагоре
  Отпечатай
   

  преди 14 часа
  С 14% е нараснал износът ни от началото на годината
  По този показател се нареждаме в първата петица на страните от ЕС
  преди 19 часа
  Пет тенденции, които ще доминират технологичния свят през 2018
  Чатботовете ще стават все по-умни, а „Индустриалният интернет на нещата“ все по-често ще намира място в технологичните системи на бизнеса, прогнозират от Progress
  преди 19 часа
  България отбелязва Европейската седмица на професионалните умения
  Проектът преминава под мотото „Открий своя талант”
  преди 20 часа
  Злато за България от Международна олимпиада по астрофизика
  Българските ученици завоюваха два медала и почетна грамота