сряда, 22 ноември 2017  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2024 прочитания

  5T - лидерската формула за успех на една компания

  Вижте какъв опит споделиха от СКФ Берингс България и ЕЙМС Хюман Кепитал за проведено обучение на мениджърския екип
  19 октомври 2017, 11:56 a+ a- a

  „Знаете тази формула за 5S. Тя в интерес на истината не само в производството се използва много често, но все повече навлиза и в другите сфери. Ние пък изградихме съвместно с колегите от СКФ друга формула, която е 5Т“, разказа Мария Шишкова по време на Международната конференция за управление на хора, организирана от Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). „Първото Т стои за талант. Нашата цел беше първо да започнем с това да измерим какъв е талантът на висшето управленско ниво в организацията. Чак след това да създадем концепцията за обученията - Train. След това да подходим екипно. Много често в много организации се подхожда към програмите за развитие доста хаотично. Това не създава обща база. Когато работиш с целия екип - това създава и култура, и разбиране. Това създава много ценни преживявания. И последното T е от Talk (бел.ред. „разговор“). Бяхме много честни, много искрени през цялото време“, поясни управляващият съдружник в ЕЙМС Хюман Кепитал.
  Вижте какво още споделиха тя, Стоянка Аршинкова, изпълнителен директор на СКФ Берингс България и Милена Дойнова, мениджър „Човешки ресурси“ в компанията за своя опит във връзка с проведено обучение на мениджърския екип в дружеството:
  Вижте какъв опит споделиха от СКФ Берингс България и ЕЙМС Хюман Кепитал за проведено обучение на мениджърския екип в дружеството.
  Нагоре
  Отпечатай
   

  преди 1 миннута
  Uber иска да поръча близо 24 хил. XC90 от Volvo
  Те ще се използват за флот от безпилотни автомобили
  преди 17 часа
  С 14% е нараснал износът ни от началото на годината
  По този показател се нареждаме в първата петица на страните от ЕС
  преди 22 часа
  Пет тенденции, които ще доминират технологичния свят през 2018
  Чатботовете ще стават все по-умни, а „Индустриалният интернет на нещата“ все по-често ще намира място в технологичните системи на бизнеса, прогнозират от Progress
  преди 22 часа
  България отбелязва Европейската седмица на професионалните умения
  Проектът преминава под мотото „Открий своя талант”
  преди 23 часа
  Злато за България от Международна олимпиада по астрофизика
  Българските ученици завоюваха два медала и почетна грамота