събота, 25 ноември 2017  RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  2052 прочитания

  5T - лидерската формула за успех на една компания

  Вижте какъв опит споделиха от СКФ Берингс България и ЕЙМС Хюман Кепитал за проведено обучение на мениджърския екип
  19 октомври 2017, 11:56 a+ a- a

  „Знаете тази формула за 5S. Тя в интерес на истината не само в производството се използва много често, но все повече навлиза и в другите сфери. Ние пък изградихме съвместно с колегите от СКФ друга формула, която е 5Т“, разказа Мария Шишкова по време на Международната конференция за управление на хора, организирана от Българската асоциация за управление на хора (БАУХ). „Първото Т стои за талант. Нашата цел беше първо да започнем с това да измерим какъв е талантът на висшето управленско ниво в организацията. Чак след това да създадем концепцията за обученията - Train. След това да подходим екипно. Много често в много организации се подхожда към програмите за развитие доста хаотично. Това не създава обща база. Когато работиш с целия екип - това създава и култура, и разбиране. Това създава много ценни преживявания. И последното T е от Talk (бел.ред. „разговор“). Бяхме много честни, много искрени през цялото време“, поясни управляващият съдружник в ЕЙМС Хюман Кепитал.
  Вижте какво още споделиха тя, Стоянка Аршинкова, изпълнителен директор на СКФ Берингс България и Милена Дойнова, мениджър „Човешки ресурси“ в компанията за своя опит във връзка с проведено обучение на мениджърския екип в дружеството:
  Вижте какъв опит споделиха от СКФ Берингс България и ЕЙМС Хюман Кепитал за проведено обучение на мениджърския екип в дружеството.
  Нагоре
  Отпечатай
   

  преди 16 часа
  Московски: Чистотата на въздуха си има цена
  Според министъра на транспорта важно за подобряването на качеството на атмосферния въздух е и затягането на контрола при проверките на техническата изправност на превозните средства
  преди 16 часа
  ЕК: Увеличават се преждевременно напускащите училище в България
  Разходите за образование се увеличават, но продължават да бъдат по-ниски в сравнение с ЕС, сочи доклад на Еврокомисията
  преди 19 часа
  ЕК представя списък от приоритетни енергийни проекти
  Проектите за електроенергия ще бъдат два пъти повече от газовите проекти
  преди 20 часа
  Колите на Mercedes ще изпращат SMS, ако бъдат ударени на паркинга
  Ново приложение ще подобри сигурността, докато автомобилите са оставени без надзор