петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1849 прочитания

    Продължава кандидатстването за Лидерската академия на Съвета на жените в бизнеса в България

    Кандидатите могат да подават документи до 31 юли
    13 юли 2018, 10:55 a+ a- a

    До края на юли продължава набирането на кандидатури за 5-то издание на Лидерската академия – една от най-успешните инициативи на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ), съобщават оттам. Обучението се финансира от компании членки на Съвета и е напълно безплатно за участниците.

    Желаещите да преминат обучение имат възможност да кандидатстват до 31 юли 2018 г., като изпратят автобиография и мотивационно писмо на www.womeninbusiness.bg, секция „Лидерска академия 2018/2019”. 40-те дами, които ще формират випуск  2018/2019 г. ще бъдат избрани  след внимателен подбор, професионално подкрепен от дирекция „Човешки ресурси” на ЧЕЗ.

    Лидерската академия стартира през 2014 г., като от началото досега над 170 дами са завършили успешно програмата. 

    Акцентът на Лидерската академия e върху участието на дами-предприемачи от малкия и среден бизнес и жени-мениджъри на средно управленско ниво с мотивация за усъвършенстване и професионално израстване. 

    Модулите  от програмата на Академията, водени от професионални обучители на УниКредит Булбанк, SAP, Хюлет Пакард Ентърпрайс, „Престиж-96″ и Хил Интернешънъл България, са интерактивни и практически насочени към изграждането и развитието на т.нар. меки умения на участниците – развиване на лидерските умения и насърчаване инициативността и предприемаческия дух с цел поемане на по-големи отговорности и по-успешна реализация в професията.

    В  шестмесечното обучение, което ще стартира през септември 2018 г., се включват и членове на Съвета на жените в бизнеса в България, които споделят ценни знания и опит от своята практика като топ мениджъри на някои от най-големите компании у нас. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 3 часа
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 4 часа
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 4 часа
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 4 часа
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 6 часа
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години