четвъртък, 18 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1971 прочитания

    Удължиха срока за номинации в Наградите за отговорен бизнес 2018

    Компаниите могат да кандидатстват с най-добрите си инициативи в подкрепа на служителите, екологията и обществото до 31 януари
    15 януари 2019, 13:10 a+ a- a

    Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) обяви, че поради големия интерес крайният срок за кандидатстване в Наградите за отговорен бизнес 2018 се удължава до 31 януари включително. Подаването на номинации е безплатно и се извършва на сайта на Форума www.bblf.bg.

    Компаниите могат да кандидатстват с най-добрите си инициативи в подкрепа на служителите, природата и обществото или да бъдат номинирани от своите партньори от гражданския сектор. 

    Годишните награди за отговорен бизнес – най-престижните национални отличия в областта на социалната отговорност и устойчивото развитие, имат за цел да популяризират усилията на бизнеса в подкрепа на каузи като образование, здравеопазване, екология, развитие на талантите и на местните общности. Целта на БФБЛ е да насърчи приноса на частния сектор към създаването на по-справедливо общество и по-устойчиво бъдеще, и с това да направи страната ни добро място за инвестиции, работа и живот.

    Бизнес конкурсът се организира от БФБЛ за 16-и път и ще отличи социалните ангажименти на компаниите в шест категории. Всички номинирани проекти се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите към определена кауза или инициатива на компанията. Класираните на първите три места в екологичната категория получават още една възможност да представят проектите си, този път на международно ниво – БФБЛ ще ги номинира за участие в Европейските бизнес награди за околна среда, на които е координатор за България.

    Кандидатурите ще бъдат оценени от авторитетно независимо жури от специалисти с разнообразна експертиза, а победителите и финалистите ще бъдат обявени по време на гала церемония през февруари 2019 г. в София.  

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 3 часа
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 3 часа
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 4 часа
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 11 часа
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство
    преди 11 часа
    България и Италия имат потенциал за разширяване на икономическите връзки и увеличаване на стокообмена и инвестициите
    Президентът на Италианската република Серджо Матарела е на официално посещение в България по покана на българския държавен глава