вторник, 16 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    1613 прочитания

    Българин е сред най-влиятелните иноватори в ПР сферата за 2018

    Любомир Аламанов попадна в топ 25 на The Holmes Report за регион Европа, Близък Изток и Африка
    08 ноември 2018, 14:09 a+ a- a

    Една от най-авторитетните световни класации за комуникации The Holmes Report публикува ежегодния си списък за иноваторите в ПР-сферата за 2018 г., за регион Европа, Близък Изток и Африка. Любомир Аламанов, управляващ партньор на SiteMedia Consultancy, е единственият българин, удостоен с признание за Innovator of the Year. Той се нарежда сред комуникационни специалисти от Великобритания, Германия, Швеция, Обединени арабски емирства, Южна Африка, Русия и други. За първи път българин е включен в престижния списък. Признанието идва само месеци след като агенцията SiteMedia Consultancy бе определена за едно от най-добрите работни места в ПР сферата за целия сват от PR News.

    „Това отличие е резултат на непрекъснатите ни усилия да се развиваме и да подобряваме нивото на комуникации. Иновативните услуги, разширяването на границите, цялостното развитие на комуникационната сфера в нови посоки са само едни от приоритетите на SiteMedia Consutancy. Но това е и признание за развитието на цялата българска ПР общност. Не случайно толкова много български агенции и специалисти печелят международни награди. Нашият сектор работи на най-високо световно ниво и това се забелязва навсякъде”, сподели Любомир Аламанов и допълни: „Само от нас си зависи колко усилено ще работим и ще развиваме комуникационната сфера. Всички имаме потенциал да покажем още много добри практики и прекрасни примери.“

    Любомир Аламанов е собственик на SiteMedia Consultancy. В сферата на комуникациите е повече от 20 г. и е ръководил проекти за Lidl, Coca-Cola, HP, Майкрософт, Теленор, Нестле, Байерсдорф, Сименс и много други. Проектите и кампаниите, в които е участвал, са спечелили повече от 100 български и международни награди. Любомир Аламанов е един от основателите на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) и неин председател за 8 последователни години, както и сред основателите на Българската асоциация на агенциите за дигитални комуникации (БААДК) и неин пръв председател. През 2016 г. е посочен за един от най-влиятелните комуникационни специалисти в сферата на Community Relations, а една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News го включи в своя ежегоден списък с професионалисти-иноватори, допринесли изключително за развитието на ПР професията - 50 Game-Changers of PR for 2017.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 20 минути
    България в ЕС: Повече инвестиции и по-високи доходи
    Износът на стоки от България в ЕС достига 31 млрд. евро през 2022, отчита доклад на ИПИ
    преди 1 час
    OpenAI навлиза в Азия
    Първият офис в региона е в Япония
    преди 1 час
    Откриха една от най-големите детски градини в София
    Продължава строителството на 17 нови детски градини, до края на 2024 се очаква да приключи изграждането на 13 от тях
    преди 3 часа
    преди 19 часа
    И Велико Търново с вертолетно летище за спешна медицинска помощ по въздух
    До момента България разполага с 3 вертолетни летища в София и по 1 във Варна, Панагюрище и Русе