четвъртък, 25 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3924 прочитания

    Илияна Захариева оглави Българското дружество за връзки с обществеността

    Захариева има близо 20 години опит в сферата на корпоративните комуникации, връзките с обществеността, маркетинга и рекламата
    01 февруари 2019, 13:48 a+ a- a

     Илияна Захариева поема ръководството на Българското дружество за връзки с обществеността (БДВО) през 2019 г., след мандата на Мила Миленова, който приключи в края на миналата година, съобщават от БДВО.

     Илияна е член на Управителния съвет на БДВО от 2012 г. От 2014 г. тя е директор „Корпоративни комуникации” в А1 България. Отговаря за всички комуникационни дейности на компанията, насочени към обществото и служителите.

    Илияна Захариева има близо 20 години опит в сферата на корпоративните комуникации, връзките с обществеността, маркетинга и рекламата.

    „Благодаря на колегите за гласуваното доверие! Членувам в Българското дружество за връзки с обществеността от почти десет години. За мен работата с БДВО винаги е била не само професионална, но и лична кауза. Този пост е едновременно признание за усилията ми през годините и невероятна отговорност и възможност за мен да продължа развитието на Дружеството в посока популяризиране работата на колегите от общността, засилване и подобряване на имиджа на БДВО, изграждане на нови партньорства и непрестанно подобряване на PR практиките у нас.“, споделя Илияна.

    В състава на Управителния съвет на Дружеството на PR специалистите с мандат до 2020 г. влизат нови членове – Гергана Иванова, управляващ партньор в The Smarts и Анита Петкова-Бедин, Marketing Manager INFINITI България/ Витоша Ауто. Доника Ризова и Розита Михайлова от досегашния състав приключват своите мандати по лични причини.

    Сред важните предстоящи проекти на БДВО е специално разработената от Дружеството Програма във Факултета по журналистика и масова комуникация (ФЖМК) на СУ „Св. Климент Охридски“. Програмата включва лекции и уъркшопи с практическа насоченост с цел разнообразяване на образователната програма, представяне на полезна информация от практиката и популяризиране на Дружеството сред студентите.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 35 секунди
    Shelly Group е първата компания на най-новия сегмент за двойно листване на БФБ
    Дружествата могат да търсят капитал едновременно и на двете борси в България и Германия
    преди 5 часа
    ЕК стартира Алианса за критично важните лекарства
    Целта е да се предотврати недостига на лекарства от критично значение
    преди 5 часа
    ЕС ограничава плащанията в брой до €10 000
    ЕП прие нови правила за борба с прането на пари и финансирането на терористични организации
    преди 6 часа
    Мъск обеща по-евтини електромобили
    След като компанията отчете най-големия спад на приходи от 2012 г. насам
    преди 22 часа
    България е 1-ва в Европа по брой заети жени в технологичния сектор
    36% са момичетата в училищата с професионални направления „Компютърни науки“, „Приложна информатика“ или в профил „Софтуерни и хардуерни науки“
    преди 23 часа
    IWG добави 867 нови локации в световен мащаб през 2023 г.
    Тенденцията бизнесът да се насочва към хибридни работни решения набира скорост, като IWG договаря почти двойно повече локации в сравнение с 2022 г.
    преди 23 часа
    ЕП прие директивата относно работата през платформа
    За първи път се въвежда регулация за използването на алгоритми на работното място