четвъртък, 18 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3697 прочитания

    Milestone Systems ускорява иновациите и увеличава капацитета за развитие с 45%

    Част от тази инвестиция ще бъде насочена към офиса на компанията в София
    22 юни 2018, 13:51 a+ a- a

    Milestone Systems ще увеличи капацитета си за иновации с 45% до края на 2019 г. и ще изпълни плановете си за разработка на уникални иновации в шест ключови иновационни области. Част от тази инвестиция ще бъде насочена към офиса на компанията в София, съобщават оттам.

    „Пазарните тенденции бързо се променят към обединяване на устройства, изкуствен интелект и усъвършенстван анализ на изображенията с добавяне на информационни обекти. Вярваме, че с увеличаване на капацитета ни за разработка и развитие в тези иновационни области, Milestone Systems ще предостави на партньорите ни нови възможности за пазарен растеж," споделя Ларс Тингаард, президент и изпълнителен директор на Milestone Systems.

    Инвестицията цели да увеличи капацитета за развитие на революционни иновации в области като deep driver integration, усъвършенствано изобразяване (advanced rendering), IoT и източници на метаданни, онлайн услуги, усъвършенствано управление на данни, както и пакета от инструменти за разработка на софтуер (SDK) върху платформата на Milestone Systems. Така Milestone Systems ще затвърди водещата си позиция в предоставянето на възможности за обработка на видео и данни от партньори, използващи невронни мрежи, deep learning технологии и изкуствен интелект.

    Според Световния икономически форум повече от един трилион сензори ще бъдат свързани към Интернет до 2022 г. Заедно с развитието на тези пазарни тенденции, търсенето на интелигентни решения и технологии за машинно обучение нараства. Oчакванията на мениджърите на компании са технологиите за Интернет на нещата (IoT) и изкуствен интелект да доведат до най-голяма промяна – 73% от тях заявяват, че инвестират в IoT, а 54% в изкуствен интелект (според проучването PwC Global Digital IQ Survey). Като част от дългосрочната си инвестиция в иновации, Milestone Systems ще партнира с водещи технологични компании за разработване на Imaging of Things софтуерни платформи, които да свързват, обединяват и гарантират сигурността на екосистемата от IoT устройства и платформи. 

     „Целта на Milestone Systems е да бъде част от всяка видео инсталация в света. За да постигнем това, трябва да сме в състояние да предложим най-иновативната платформа за видеотехнологии, която да позволи на нашите партньори да се справят с широкия спектър предизвикателства пред крайните ни клиенти. Искаме да разширим приложението на решенията ни отвъд областта на сигурността, в сфери като интелигентни сгради и умни градове, където нашите видеотехнологии могат да играят жизненоважна роля“, изтъква Бьорн Ску Ейлертсен, ръководител Развойна дейност в Milestone Systems.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 5 часа
    В София започна Serp Conf. 2024 International
    Вторият ден на конференцията, 19 април, е с акцент върху електронната търговия
    преди 5 часа
    Марк Рюте: Ще съдействаме и пред Австрия за пълноправното ви членство
    Неприемливо е да не сте членове на Шенген и по сухопътни граници, заяви министър-председателят на Нидерландия
    преди 6 часа
    BILLA България стартира своята лятна програма за ученици от цялата страна
    Всички желаещи могат да кандидатстват онлайн в новия кариерен сайт на компанията
    преди 13 часа
    Китайската икономика с по-висок от очакваното ръст
    Подпомогната от промишленото производство
    преди 13 часа
    България и Италия имат потенциал за разширяване на икономическите връзки и увеличаване на стокообмена и инвестициите
    Президентът на Италианската република Серджо Матарела е на официално посещение в България по покана на българския държавен глава