неделя, 09 август 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  9286 прочитания

  Лилия Кръстева е новият управител на Ceres Management Services

  Кръстева ще ръководи развитието на Park Center Sofia, Sofia Airport Center и MHQ
  22 август 2017, 17:08 a+ a- a

  Лилия Кръстева е новият Head of Property Management Bulgaria в Ceres Management Services, дъщерна компания на Revetas Capital, съобщават оттам.

  В новата си роля, Кръстева ще ръководи пропърти мениджмънта и развитието на Park Center Sofia, Sofia Airport Center (SAC) и MHQ. Част от приоритетите ѝ е и разширяването на бизнеса у нас.

  Преди да се присъедини към Ceres, Лилия има 15-годишен професионален опит. Била е част от ръководството на големи международни компании – Strabag AG, Raiffeisen evolution, S Immo AG и нейните дъщерни фирми - Facility Management & Services и Project Development Management.

  Лилия Кръстева участва активно в управлението и развитието на големи проекти. Част от тях са: жилищен комплекс Sofia Sky, дивелъпмънт фазата на The Mall, офисите на Serdika Center, пропърти мениджмънт на офис сградата „Доверие“ и на централния офис на „Кока-Кола“ в България. Участвала е и в редица проекти, за които екипите ѝ са изпълнявали различни услуги: проектиране, развитие, строеж, строителен надзор, управление на имоти и съоръжения и др. 

  Лилия Кръстева има магистърска степен по политология и магистърска степен по бизнес администрация от Софийски университет. Тя владее английски, немски и руски и има познания по френски и италиански език.

  Ceres Management Services е напълно интегрирана компания за управление на недвижими имоти с офиси в България, Полша, Чехия и Румъния. От 2014 г. Ceres изпълнява управление на собствеността, строителството и различни проекти в седем държави от Централна и Източна Европа, които имат портфолио от сгради над 370 000 кв. м. площ.

  Ceres е създадена от Revetas Capital, като част от цялостния им стратегически план за създаване на организация за недвижими имоти, която предоставя услуги за управление на качеството на имотите. Компанията притежава уникално know-how на пазара на недвижими имоти в Европа, като това дължи на висококвалифицирани специалисти с над 10 години опит в индустрията.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  Германия ще изисква всички пристигащи да бъдат изследвани за COVID-19
  Разходите за тестовете ще бъдат покрити от германското правителство дори когато пътуващи посетят рискова страна без основателна причина
  преди 2 дни
  преди 2 дни
  Туристическият бизнес в Поморие: Предвид пандемията сезонът е добър
  До момента в област Бургас са почивали над 360 хил. туристи, по-голямата част от тях са българи
  07 август 2020, 11:55
  Ръст на потребителското доверие у нас през юли
  И градското, и селското население очаква очакват влошаване на финансовото си състояние през следващата година
  07 август 2020, 11:23
  Асимптоматичните пациенти също отделят коронавирус в големи количества
  Ново проучване показва, че около 30% от инфектираните изкарват заболяването без никакви симптоми, но въпреки това го разпространяват