петък, 29 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    5305 прочитания

    Георги Кузманов застава начело на УниКредит Факторинг в България

    Досегашният изпълнителен директор Ася Баева продължава кариерата си на групово ниво
    09 октомври 2017, 13:30 a+ a- a

    Георги Кузманов, досега директор отдел „Големи корпоративни клиенти – Региони“ в „Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране“ на УниКредит Булбанк, става изпълнителен директор на УниКредит Факторинг в България, съобщават от финансовата институция. Доскорошният изпълнителен директор Ася Баева поема нови отговорности на групово ниво в региона на Централна и Източна Европа. Промените са факт от началото октомври.

    Георги Кузманов започва кариерата си в УниКредит Булбанк през 1998 г. като кредитен инспектор в Дирекция Управление на риска. От 2003 е мениджър отношения с големи корпоративни клиенти в Дирекция Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране. От 2007 г. заема различни мениджърски позиции в Управление Ключови клиенти, като от 2014 г. е директор на Отдел Големи корпоративни клиенти – Региони. Завършил е УНСС, специалност Финанси и банково дело.

    “Благодаря на Ася Баева за значимия ѝ принос и резултатите, които постигна като изпълнителен директор на УниКредит Факторинг в България. Новите ѝ международни отговорности за ЦИЕ показват още веднъж, че в УниКредит развитието на бизнеса върви заедно с развитието на хората“, коментира Левон Хампарцумян, председател на УС и главен изпълнителен директор на УниКредит Булбанк.

    „Сигурна съм, че опитът на Георги ще допринесе за лидерската позиция на УниКредит Факторинг в България, а също и като компания, която непрекъснато създава стойност за клиентите. Георги е отличен професионалист и заедно с екипа очаквам, че ще продължават да бъдат източник на устойчиви приходи, иновации и най-добри практики“, допълва Антоанета Куртяну, член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк и директор „Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране“.

     

     

     

     

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 7 минути
    Проучване: 1/3 от финансовите директори в ЦИЕ тестват решения с GenAI
    Намирането на служители с правилните компетентности е най-голямото предизвикателство при въвеждането на AI, показва анкета на Deloitte
    преди 22 минути
    UBS продава активи на Credit Suisse на стойност $8 млрд.
    Сделката с Apollo е стартирала преди поглъщането на Credit Suisse от UBS
    преди 2 часа
    Очаква се пазарът на смартфони да се възстанови през 2024 г.
    Най-голям ръст се очаква в премиум сегмента, показват данни на Counterpoint Research
    преди 4 часа
    38 млрд. долара достигат загубите от финансови измами през 2023
    БОРИКА стартира инициатива за превенция на финансови измами
    преди 4 часа
    Започва поетапно изключване на отоплението за град София
    Изключването на топлоподаването стартира на 31 март