петък, 13 декември 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  6571 прочитания

  Миглена Узунова-Цекова е най-новият член на УС на БАУХ

  Миглена работи в сферата на човешките ресурси от 2000, а от 2007 управлява цялостната дейност по управление на хора в Мтел
  19 март 2018, 18:16 a+ a- a

  Миглена Узунова-Цекова, старши директор "Човешки ресурси" и член на Лидерския екип на Мтел, е най-новият член на Управителния съвет на Българска асоциация за управление на хора, съобщават оттам.

  Тя бе избрана с пълно мнозинство на провелото се Общо събрание на сдружението на 16 март на мястото на оттеглилия се от поста Светослав Богатинов от ADataPro.

  Миглена Узунова-Цекова е завършила “Английска филология” в Софийския университет със специализация “Масови комуникации” и MBA програма към Еrаsmus Univеrsitу, RоJеrdаm. Специализирала е и “Стратегическо управление на човешките ресурси” към Sсhооl оf Industriаl and Lаbоr RеlаTоns, Cоrnеll Univеrsitу, USA. Носител е на приза на БАУХ “HR Директор на годината” за 2016 г. В сферата на човешките ресурси работи от 2000 г., а от 2007 г. управлява цялостната дейност по управление на хора в Мтел.

  Присъстващите на Общото събрание членове на БАУХ направиха още един много важен избор - за попълване състава на Сертификационен съвет от двама професионалисти в HR сферата: Галина Георгиева от "Дунапак Родина" и Даниела Анева от "Ендава". Двете дами стават част от най-голямата кауза на сдружението - налагане на стандарти в сферата на управление  на човешките ресурси, които да изградят, запазят и развият професионалното ниво на българските специалисти и мениджъри в сферата. Георгиева и Анева вече са членове на оценяващия орган на Сертификационната програма, съставен от професионалисти, избрани от Общото събрание на БАУХ.

  На събитието бяха представени съответните отчетни и програмни документи, които бяха одобрени и гласувани от членовете на сдружението. Бе представен и проект на Етичен кодекс, който става важна отправна точка за бъдещи разисквания и професионални дебати по темата в развитие. 

   

   

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 10 часа
  Инвестират 200 млн. долара в завод за електрически превозни средства у нас
  Очаква се при реализацията на заявените инвестиционни намерения да бъдат открити около 2000 работни места
  преди 12 часа
  Мишел Барние: Брекзит няма да се случи до 2021
  Изявлението идва след предизборното обещание на Борис Джонсън да приключи Брекзит по-бързо
  преди 12 часа
  Wizz Air създава нискотарифна компания в Абу Даби
  Тя ще се казва Wizz Air Abu Dhabi и е първата авиокомпания на превозвача, създадена извън Еропа
  преди 13 часа
  ЕK създаде поста на главен служител по правоприлагането в областта на търговията
  Комисията предложи нови мерки, които ще позволят на ЕС да защити търговските си интереси, въпреки блокирането на системата за уреждане на спорове на СТО
  преди 14 часа
  Борисов: Единственият надежден партньор, който ни пази, е НАТО
  България се намира на много уязвимо място и затова дипломацията я поставяме на първо място, подчера премиерът на среща с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг