вторник, 07 юли 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  6820 прочитания

  Миглена Узунова-Цекова е най-новият член на УС на БАУХ

  Миглена работи в сферата на човешките ресурси от 2000, а от 2007 управлява цялостната дейност по управление на хора в Мтел
  19 март 2018, 18:16 a+ a- a

  Миглена Узунова-Цекова, старши директор "Човешки ресурси" и член на Лидерския екип на Мтел, е най-новият член на Управителния съвет на Българска асоциация за управление на хора, съобщават оттам.

  Тя бе избрана с пълно мнозинство на провелото се Общо събрание на сдружението на 16 март на мястото на оттеглилия се от поста Светослав Богатинов от ADataPro.

  Миглена Узунова-Цекова е завършила “Английска филология” в Софийския университет със специализация “Масови комуникации” и MBA програма към Еrаsmus Univеrsitу, RоJеrdаm. Специализирала е и “Стратегическо управление на човешките ресурси” към Sсhооl оf Industriаl and Lаbоr RеlаTоns, Cоrnеll Univеrsitу, USA. Носител е на приза на БАУХ “HR Директор на годината” за 2016 г. В сферата на човешките ресурси работи от 2000 г., а от 2007 г. управлява цялостната дейност по управление на хора в Мтел.

  Присъстващите на Общото събрание членове на БАУХ направиха още един много важен избор - за попълване състава на Сертификационен съвет от двама професионалисти в HR сферата: Галина Георгиева от "Дунапак Родина" и Даниела Анева от "Ендава". Двете дами стават част от най-голямата кауза на сдружението - налагане на стандарти в сферата на управление  на човешките ресурси, които да изградят, запазят и развият професионалното ниво на българските специалисти и мениджъри в сферата. Георгиева и Анева вече са членове на оценяващия орган на Сертификационната програма, съставен от професионалисти, избрани от Общото събрание на БАУХ.

  На събитието бяха представени съответните отчетни и програмни документи, които бяха одобрени и гласувани от членовете на сдружението. Бе представен и проект на Етичен кодекс, който става важна отправна точка за бъдещи разисквания и професионални дебати по темата в развитие. 

   

   

   

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 4 часа
  преди 4 часа
  Българите ще изхарчат 86% от месечния си доход през лятото
  Повече от 50% са били засегнати от кризата с новия коронавирус и са анулирали всичките си планове за лятото, показва изследване на Фератум
  преди 5 часа
  преди 5 часа
  Фонд на фондовете влага още 56,3 млн. лв. в малки и средни предприятия
  Условията за достъп до финансирането ще са облекчени
  преди 5 часа
  Домакинствата в Еврозоната с рекордни спестявания
  За сметка на това инвестициите се свиват, отчита Евростат
  преди 6 часа
  САЩ може да депортират чужди студенти, ако университетите им са минали на онлайн занятия
  Това е поредната стъпка на администрацията на Тръмп по затягане на имиграционната политика
  преди 7 часа
  174 нови случая на Covid-19 в страната
  Общият брой потвърдени случаи достигна 5914