вторник, 18 юни 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  4754 прочитания

  Елена Макреева е новият регионален мениджър на Bulgarian Properties за морските курорти

  Елена ще отговаря за офисите на компанията по Северното и Южното Черноморие
  19 април 2018, 17:44 a+ a- a

  Елена Макреева е новият регионален мениджър на Bulgarian Properties за морските курорти, съобщават от компанията. 

  Тя става част от екипа на компанията през 2013 г. в офиса в Москва, а след това се мести в България, където става брокер на ваканционни имоти първо в Банско, а след това и в Слънчев бряг. В резултат на постигнатите отлични резултати и личните ѝ компетенции и професионални качества в началото на 2018 г. Елена получава повишение и влиза в мениджърския екип на Bulgarian Properties. 

  В качеството си на регионален мениджър морски курорти Елена ще отговаря за офисите на компанията по Северното и Южното Черноморие, като се ангажира с разрастването на бизнеса на Bulgarian Properties в региона, маркетинга и рекламата на портфолиото от морски имоти. Тя ще отговаря и за управлението и развитието на консултантите на компанията, както и ще съдейства за успешното сключване и приключване на сделките на местните брокери. 

  Новата роля на Елена Макреева е от ключово значение за Bulgarian Properties и за изпълнението на амбициозната стратегия за развитие на компанията. Това е нова за компанията мениджърска позиция, която е пряко подчинена на висшия мениджмънт в София и която ще има лидерска роля и ще участва активно във взимането на решения за развитието на черноморските офиси.

  Родена в Москва, Елена получава висшето си образование във Факултета по журналистика на Московския държавен университет „Ломоносов“ (МГУ). Работила е като кореспондент в руските медии: „Известия“, „Независимая газета“, преминава стажове на централните телевизионни канали: Столица, Рен ТВ. Способността да изслушва хората, мобилността, оперативността и редица други качества и умения, развива по време на работата си като журналист. Смята придобития опит за безценен и изключително полезен в такава професионална сфера, каквато е работата с недвижимите имоти.

  По повод на новоназначението си Елена споделя:

  „Bulgarian Properties е много повече от агенция за недвижими имоти и аз съм горда съм, че съм част от тази уникална компания. Нашите сътрудници всеки ден дават най-доброто от себе си. Нашите брокери и адвокати никога не работят на принципа „продажба на всяка цена“. Водим и реализираме сделки само с качествени имоти и с пълно правно осигуряване, стриктно спазвайки интересите на всички страни по сделката." 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  Херо Мустафа е новият посланик на САЩ у нас
  Тя ще замени Ерик Рубин, чийто мандат изтича
  преди 2 часа
  Брекзит: Трябва ли Великобритания да заплати 39 млрд. евро на ЕС
  Кандидатите за премиер повдигнаха въпроса пред Консервативната партия
  преди 5 часа
  Стартира редовната самолетна линия от Бургас до Херсон
  България ще се популяризира като предпочитана туристическа дестинация на украинския пазар
  преди 10 часа
  Българските ученици ще изучават програмиране по модела на сръбските учебни планове
  Майкрософт и Proplusion обявиха нова иницатива, която ще трансформира обучението по информатика в четири балкански страни