вторник, 20 август 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  4943 прочитания

  Елена Макреева е новият регионален мениджър на Bulgarian Properties за морските курорти

  Елена ще отговаря за офисите на компанията по Северното и Южното Черноморие
  19 април 2018, 17:44 a+ a- a

  Елена Макреева е новият регионален мениджър на Bulgarian Properties за морските курорти, съобщават от компанията. 

  Тя става част от екипа на компанията през 2013 г. в офиса в Москва, а след това се мести в България, където става брокер на ваканционни имоти първо в Банско, а след това и в Слънчев бряг. В резултат на постигнатите отлични резултати и личните ѝ компетенции и професионални качества в началото на 2018 г. Елена получава повишение и влиза в мениджърския екип на Bulgarian Properties. 

  В качеството си на регионален мениджър морски курорти Елена ще отговаря за офисите на компанията по Северното и Южното Черноморие, като се ангажира с разрастването на бизнеса на Bulgarian Properties в региона, маркетинга и рекламата на портфолиото от морски имоти. Тя ще отговаря и за управлението и развитието на консултантите на компанията, както и ще съдейства за успешното сключване и приключване на сделките на местните брокери. 

  Новата роля на Елена Макреева е от ключово значение за Bulgarian Properties и за изпълнението на амбициозната стратегия за развитие на компанията. Това е нова за компанията мениджърска позиция, която е пряко подчинена на висшия мениджмънт в София и която ще има лидерска роля и ще участва активно във взимането на решения за развитието на черноморските офиси.

  Родена в Москва, Елена получава висшето си образование във Факултета по журналистика на Московския държавен университет „Ломоносов“ (МГУ). Работила е като кореспондент в руските медии: „Известия“, „Независимая газета“, преминава стажове на централните телевизионни канали: Столица, Рен ТВ. Способността да изслушва хората, мобилността, оперативността и редица други качества и умения, развива по време на работата си като журналист. Смята придобития опит за безценен и изключително полезен в такава професионална сфера, каквато е работата с недвижимите имоти.

  По повод на новоназначението си Елена споделя:

  „Bulgarian Properties е много повече от агенция за недвижими имоти и аз съм горда съм, че съм част от тази уникална компания. Нашите сътрудници всеки ден дават най-доброто от себе си. Нашите брокери и адвокати никога не работят на принципа „продажба на всяка цена“. Водим и реализираме сделки само с качествени имоти и с пълно правно осигуряване, стриктно спазвайки интересите на всички страни по сделката." 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 7 минути
  Топ икономист: Има 70% шанс за рецесия в Европа
  Петте най-големи икономики на Стария континент са разсеяни от собствените си проблеми и не са ангажирани с политики за растеж, счита главният икономист на Allianz
  преди 2 часа
  Шефът на Lufthansa: Ще останат 12 авиокомпании в света
  Отслабващата икономика ще ускори консолидацията на сектора, счита Карстен Шпор
  преди 6 часа
  13 са кандидатите за АЕЦ "Белене"
  Вижте кои компании имат интерес да стоят втората АЕЦ у нас
  преди 6 часа
  Борисов: Йордания е важен партньор за България в региона на Близкия Изток и Северна Африка
  Премиерът обсъди с външния министър на Йордания развитието на търговско-икономическите и инвестиционните отношения