сряда, 16 октомври 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  5113 прочитания

  Елена Макреева е новият регионален мениджър на Bulgarian Properties за морските курорти

  Елена ще отговаря за офисите на компанията по Северното и Южното Черноморие
  19 април 2018, 17:44 a+ a- a

  Елена Макреева е новият регионален мениджър на Bulgarian Properties за морските курорти, съобщават от компанията. 

  Тя става част от екипа на компанията през 2013 г. в офиса в Москва, а след това се мести в България, където става брокер на ваканционни имоти първо в Банско, а след това и в Слънчев бряг. В резултат на постигнатите отлични резултати и личните ѝ компетенции и професионални качества в началото на 2018 г. Елена получава повишение и влиза в мениджърския екип на Bulgarian Properties. 

  В качеството си на регионален мениджър морски курорти Елена ще отговаря за офисите на компанията по Северното и Южното Черноморие, като се ангажира с разрастването на бизнеса на Bulgarian Properties в региона, маркетинга и рекламата на портфолиото от морски имоти. Тя ще отговаря и за управлението и развитието на консултантите на компанията, както и ще съдейства за успешното сключване и приключване на сделките на местните брокери. 

  Новата роля на Елена Макреева е от ключово значение за Bulgarian Properties и за изпълнението на амбициозната стратегия за развитие на компанията. Това е нова за компанията мениджърска позиция, която е пряко подчинена на висшия мениджмънт в София и която ще има лидерска роля и ще участва активно във взимането на решения за развитието на черноморските офиси.

  Родена в Москва, Елена получава висшето си образование във Факултета по журналистика на Московския държавен университет „Ломоносов“ (МГУ). Работила е като кореспондент в руските медии: „Известия“, „Независимая газета“, преминава стажове на централните телевизионни канали: Столица, Рен ТВ. Способността да изслушва хората, мобилността, оперативността и редица други качества и умения, развива по време на работата си като журналист. Смята придобития опит за безценен и изключително полезен в такава професионална сфера, каквато е работата с недвижимите имоти.

  По повод на новоназначението си Елена споделя:

  „Bulgarian Properties е много повече от агенция за недвижими имоти и аз съм горда съм, че съм част от тази уникална компания. Нашите сътрудници всеки ден дават най-доброто от себе си. Нашите брокери и адвокати никога не работят на принципа „продажба на всяка цена“. Водим и реализираме сделки само с качествени имоти и с пълно правно осигуряване, стриктно спазвайки интересите на всички страни по сделката." 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 1 час
  Очакваме увеличаване на германските туристи у нас
  Министър Ангелкова преговаря с немски туроператори за сезон Лято 2020
  преди 16 часа
  Надзорният съвет на VW се обяви против завод в Турция
  Не мога да си представя, че Volkswagen ще направи милиардна инвестиция предвид настоящите обстоятелства, отбеляза премиерът на Долна Саксония
  преди 17 часа
  МВФ прогнозира най-ниския икономически ръст от финансовата криза насам
  Очакванията за България са свързани с ръст на БВП и спад на инфлацията и безработицата
  преди 18 часа
  Борисов: Ще загубим милиарди при санкции срещу Турция
  Военната операция на Турция в Сирия трябва да спре, подчерта премиерът
  преди 18 часа
  Венецуела увеличи минималната работна заплата с 275%
  Тя се равнява на около 8 щатски долара
  преди 19 часа
  Ролята на човека, който притежава критично мислене, ще става все по-важна
  Технологиите ще автоматизират голяма част от по-основните дейности, смята доц. д-р Наталия Футекова