вторник, 14 юли 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  5564 прочитания

  Елена Макреева е новият регионален мениджър на Bulgarian Properties за морските курорти

  Елена ще отговаря за офисите на компанията по Северното и Южното Черноморие
  19 април 2018, 17:44 a+ a- a

  Елена Макреева е новият регионален мениджър на Bulgarian Properties за морските курорти, съобщават от компанията. 

  Тя става част от екипа на компанията през 2013 г. в офиса в Москва, а след това се мести в България, където става брокер на ваканционни имоти първо в Банско, а след това и в Слънчев бряг. В резултат на постигнатите отлични резултати и личните ѝ компетенции и професионални качества в началото на 2018 г. Елена получава повишение и влиза в мениджърския екип на Bulgarian Properties. 

  В качеството си на регионален мениджър морски курорти Елена ще отговаря за офисите на компанията по Северното и Южното Черноморие, като се ангажира с разрастването на бизнеса на Bulgarian Properties в региона, маркетинга и рекламата на портфолиото от морски имоти. Тя ще отговаря и за управлението и развитието на консултантите на компанията, както и ще съдейства за успешното сключване и приключване на сделките на местните брокери. 

  Новата роля на Елена Макреева е от ключово значение за Bulgarian Properties и за изпълнението на амбициозната стратегия за развитие на компанията. Това е нова за компанията мениджърска позиция, която е пряко подчинена на висшия мениджмънт в София и която ще има лидерска роля и ще участва активно във взимането на решения за развитието на черноморските офиси.

  Родена в Москва, Елена получава висшето си образование във Факултета по журналистика на Московския държавен университет „Ломоносов“ (МГУ). Работила е като кореспондент в руските медии: „Известия“, „Независимая газета“, преминава стажове на централните телевизионни канали: Столица, Рен ТВ. Способността да изслушва хората, мобилността, оперативността и редица други качества и умения, развива по време на работата си като журналист. Смята придобития опит за безценен и изключително полезен в такава професионална сфера, каквато е работата с недвижимите имоти.

  По повод на новоназначението си Елена споделя:

  „Bulgarian Properties е много повече от агенция за недвижими имоти и аз съм горда съм, че съм част от тази уникална компания. Нашите сътрудници всеки ден дават най-доброто от себе си. Нашите брокери и адвокати никога не работят на принципа „продажба на всяка цена“. Водим и реализираме сделки само с качествени имоти и с пълно правно осигуряване, стриктно спазвайки интересите на всички страни по сделката." 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 4 часа
  Проучване: Пандемията е ударила финансово българина по-сериозно от средния европеец
  Половината българи подкрепят по-голям бюджет на ЕС за борба с COVID-19 с приоритети здравеопазване и икономическо възстановяване
  преди 6 часа
  ЕК: Без държавна подкрепа за фирми, избягващи данъци чрез данъчни убежища
  Ограничения да се прилагат и за дружества, осъдени за финансови измами, корупция и др., препоръчва Брюксел
  преди 6 часа
  МОН с платформа за онлайн кандидатстване на българи от чужбина в държавни университети
  Платформата ще може да се използва и от граждани на Северна Македония, които искат да следват у нас
  преди 8 часа
  Трета вълна на коронавируса в Хонконг
  Спортни зали и кина отново затварят врати, храненето на закрито вечер се забранява
  преди 8 часа
  Заразените с коронавирус по света надхвърлиха 13 млн. души
  Жертвите на заболяването са близо 600 хил., оздравелите – 7,3 милиона