вторник, 18 юни 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3610 прочитания

  Lufthansa България има нов генерален мениджър продажби

  От 1 май Заид Геблауи ще отговаря за цялата търговска дейност и продажбите на всички авиокомпании от Lufthansa Group на българския пазар
  04 май 2018, 11:26 a+ a- a

  От 1 май Заид Геблауи става генерален мениджър продажби на Lufthansa Group за България. Той ще отговаря за цялата търговска дейност и продажбите на всички авиокомпании от Lufthansa Group на българския пазар (Austrian Airlines, Lufthansa и SWISS), като ще е пряко подчинен на Петер Пулем, директор продажби за Централна, Източна и Югоизточна Европа на Lufthansa Group.

  Роден и израснал в Тунис, Заид Геблауи (39г.) започва професионалната си кариера през 2005 като супервайзор в център за обслужване на клиенти към Air France в Тунис. Впоследствие, през 2008 става супервайзор полети на същата авиокомпания. През 2010 Геблауи се присъединява към Lufthansa Group като Aкаунт мениджър, отговарящ за разработването и провеждането на стратегии за продажби към травъл агенции и фирми. След три години става регионален мениджър продажби на Lufthansa Group за Тунис, Мароко, Малта и Либия. От 2015  Заид Геблауи е генерален мениджър продажби на Lufthansa Group за Египет, където заема длъжността до сегашното си назначение.

  Геблауи заема мястото на Александър Толвет, който след четири години на този пост, пое длъжността генерален мениджър продажби Germany East на Lufthansa Group в Берлин.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  Херо Мустафа е новият посланик на САЩ у нас
  Тя ще замени Ерик Рубин, чийто мандат изтича
  преди 2 часа
  Брекзит: Трябва ли Великобритания да заплати 39 млрд. евро на ЕС
  Кандидатите за премиер повдигнаха въпроса пред Консервативната партия
  преди 5 часа
  Стартира редовната самолетна линия от Бургас до Херсон
  България ще се популяризира като предпочитана туристическа дестинация на украинския пазар
  преди 10 часа
  Българските ученици ще изучават програмиране по модела на сръбските учебни планове
  Майкрософт и Proplusion обявиха нова иницатива, която ще трансформира обучението по информатика в четири балкански страни