вторник, 17 септември 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3841 прочитания

  Ивайло Славов е новият председател на Българската аутсорсинг асоциация

  Ивайло Славов има над 20 години професионален опит, натрупан както на ръководни постове в световноизвестни международни компании, така и като предприемач
  22 май 2018, 14:24 a+ a- a

  Съоснователят на BULPROS Ивайло Славов е новият председател на Българската аутсорсинг асоциация. Той бе гласуван от новия управителен съвет, избран на извънредно общо събрание на организацията, съобщават оттам.

  В новия управителен съвет влизат досегашните членове Мая Миланова, генерален мениджър на Cargotec, и Пламен Цеков, главен изпълнителен директор на ScaleFocus. Освен Славов, новите членове на борда са Стефан Бумов, главен оперативен директор на HeleCloud и бивш председател на БАА, и Илия Кръстев, главен изпълнителен директор на A Data Pro. 

  Ивайло Славов има над 20 години професионален опит, натрупан както на ръководни постове в световноизвестни международни компании, така и като предприемач. 

  През 2010 г. заедно със свои партньори той основава BULPROS и само за около 8 години компанията се превръща в една от най-бързо развиващите се в технологичния сектор според Deloitte Technology Fast 50 in CE и Technology Fast 500 in Europe, Middle East, and Africa. Тя е в класации като Inc. 5000 Europe, Financial Times 1000 Europe и др. 

  През 2017 г. Ивайло Славов е избран за един от водещите 10 мениджъри на България в престижната класация, организирана от Deloitte и сп. „Мениджър”. Член е и на борда на директорите на Американската търговска камара в България.

  „Амбициите ми са да допринеса за превръщането на Българската аутсорсинг асоциацията в гласа на аутсорсинг и технологичния сектор в диалога  с държавата и с образователната система. Виждам потенциал асоциацията да се превърне в регионален лидер за индустрията в Югоизточна Европа“, обясни Славов. 

  Петата годишна конференция на БАА ще се проведе на 8 юни 2018 г. край Варна под егидата на кмета на община Варна Иван Портних, припомнят от Асоциацията. Очакванията са тя да събере елита на аутсорсинг и високоотехнологичната индустрия в България. За събитието пристига световноизвестният изследовател на дигиталната трансформация Тим Коул. 

  На 8 юни ще бъдат връчени и годишните награди за иновации, технологии и аутсорсинг на БАА и БАСКОМ. Победителите ще бъдат излъчени от авторитетно международно жури.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  Вход свободен в общинските музеи и Зоопарка в Деня на София
  На 17 септември ще бъде открита постоянната археологическа експозиция „Антична Сердика“
  преди 3 часа
  Бизнесът в Девин обучава следващо поколение техници по автоматизация
  Нова, специализирана паралелка стартира тази есен в Професионалната гимназия по електротехника „А.С.Попов“
  преди 21 часа
  Средно 4-5 хил. лв. бруто получава един ИТ специалист в България
  Вижте какви са средните заплати в страната по данни на Adecco България
  преди 22 часа
  „Биовет“ открива 200 работни места в новия си завод в Пещера
  Общата инвестиция възлиза на 150 милиона евро