вторник, 18 юни 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  3633 прочитания

  Ивайло Славов е новият председател на Българската аутсорсинг асоциация

  Ивайло Славов има над 20 години професионален опит, натрупан както на ръководни постове в световноизвестни международни компании, така и като предприемач
  22 май 2018, 14:24 a+ a- a

  Съоснователят на BULPROS Ивайло Славов е новият председател на Българската аутсорсинг асоциация. Той бе гласуван от новия управителен съвет, избран на извънредно общо събрание на организацията, съобщават оттам.

  В новия управителен съвет влизат досегашните членове Мая Миланова, генерален мениджър на Cargotec, и Пламен Цеков, главен изпълнителен директор на ScaleFocus. Освен Славов, новите членове на борда са Стефан Бумов, главен оперативен директор на HeleCloud и бивш председател на БАА, и Илия Кръстев, главен изпълнителен директор на A Data Pro. 

  Ивайло Славов има над 20 години професионален опит, натрупан както на ръководни постове в световноизвестни международни компании, така и като предприемач. 

  През 2010 г. заедно със свои партньори той основава BULPROS и само за около 8 години компанията се превръща в една от най-бързо развиващите се в технологичния сектор според Deloitte Technology Fast 50 in CE и Technology Fast 500 in Europe, Middle East, and Africa. Тя е в класации като Inc. 5000 Europe, Financial Times 1000 Europe и др. 

  През 2017 г. Ивайло Славов е избран за един от водещите 10 мениджъри на България в престижната класация, организирана от Deloitte и сп. „Мениджър”. Член е и на борда на директорите на Американската търговска камара в България.

  „Амбициите ми са да допринеса за превръщането на Българската аутсорсинг асоциацията в гласа на аутсорсинг и технологичния сектор в диалога  с държавата и с образователната система. Виждам потенциал асоциацията да се превърне в регионален лидер за индустрията в Югоизточна Европа“, обясни Славов. 

  Петата годишна конференция на БАА ще се проведе на 8 юни 2018 г. край Варна под егидата на кмета на община Варна Иван Портних, припомнят от Асоциацията. Очакванията са тя да събере елита на аутсорсинг и високоотехнологичната индустрия в България. За събитието пристига световноизвестният изследовател на дигиталната трансформация Тим Коул. 

  На 8 юни ще бъдат връчени и годишните награди за иновации, технологии и аутсорсинг на БАА и БАСКОМ. Победителите ще бъдат излъчени от авторитетно международно жури.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 15 часа
  ЕК отчете 425 пречки пред европейските фирми на световния пазар
  Протекционистичните мерки нанасят загуби в размер на милиарди евро годишно за европейските предприятия
  преди 16 часа
  България се присъедини към Центъра за киберотбрана на НАТО
  Организацията подкрепя държавите-членки и НАТО с експертиза в областта на киберотбраната в сферата на технологиите, стратегиите, операциите и правото
  преди 18 часа
  Кои са лидерите по инвации в ЕС?
  България продължава да е на дъното, показва ново проучване
  преди 18 часа
  До 2020 у нас ще заработи суперкомпютър
  Той ще бъде най-мощният в Източна Европа, сред първите 10 в Европа и топ 50 в света
  преди 21 часа
  "Есетере България" откри втора дестилерия в Добрич
  Фирмата откри над 50 нови работни места