четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    6715 прочитания

    Добромир Ганев става председател на УС на НСНИ за мандата 2018 – 2020

    Основен фокус ще бъде защита на членовете на Сдружението и на бранша от лошите практики, които петнят имиджа на професията, коментира Ганев
    23 май 2018, 11:12 a+ a- a

    Добромир Ганев

    Членовете на Общото събрание на Национално сдружение Недвижими избраха новото ръководство на Сдружението за мандата 2018-2020 г. като за Председател на УС на НСНИ беше избран Добромир Ганев, досегашен заместник-председател на Сдружението. Избрани са и нова Комисия по прoфесионална етика и нов Контролен съвет, съобщиха от сдружението.

    Общото събрание на НСНИ прие нов Етичен професионален кодекс на Сдружението, който да засили лоялната конкуренция между членовете и на пазара като цяло. 

    Новото ръководство на браншовата структура на агенциите за недвижими имоти - Национално сдружение Недвижими имоти, беше избрано по време на проведеното на 18 май Общо-изборно отчетно събрание на организацията

    „Ще следваме добрите 25-годишни традиции на НСНИ, добрите инициативи, ще затвърждаваме създадените международни контакти, ще налагаме новите етични правила, ще работим по посока MLS, професионалния регистър, професионалните карти и регулацията на бранша. Ще се опитаме да повишим доверието на колегията, да привлечем нови компании в редиците на Сдружението. Основен фокус в мандата ще бъде защита на членовете на Сдружението и на бранша от лошите практики, които през последните няколко години петнят имиджа на професията, както и продължаване на усилията за регулация на пазара чрез нужните мерки и приемането на Закон за брокерската дейност“, коментира Добромир Ганев. 

    Председателят на НСНИ за мандата 2016-2018 Ирена Перфанова благодари за подкрепата на всички колеги и подчерта, че по времето на своя мандат като председател е обърнала погледа на НСНИ към бъдещето, взимайки от миналото най-ценното и градивно и запазвайки добрите традиции. Като член на Борда на директорите на Европейската асоциация на професионалистите по недвижими имоти CEPI Ирена Перфанова ще продължи да работи активно по въпросите, свързани с процесите на регулация на бизнесa, прилагането на професионалните и етични стандарти, политиките за изпиране на пари и за защита на личните данни, които рефлектират върху бизнеса на агенциите за недвижими имоти, както и да доразвива международните отношения и ползи за Сдружението. 

     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 4 часа
    ТИЗ започва паневропейски интермодален проект с италианската Gruppo UniRetiCon
    Целта е у нас да бъдат създадени различни интермодални платформи
    преди 4 часа
    Авиационният сектор у нас е достигнал на 92% нивото си от преди COVID пандемията
    85% от самолетите на българските авиокомпании са работили на пазари извън България
    преди 6 часа
    Български хляб достига до 10 европейски държави с Lidl
    Пловдивският производител „Хебър” инвестира близо 15 млн. евро в 2 нови производствени линии
    преди 7 часа
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 9 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк