петък, 21 февруари 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  4470 прочитания

  Илияна Миладинова оглави HR политиката на Sanofi за Централна и Югоизточна Европа

  Илияна е професионалист с над 15 години опит в областта на човешките ресурси
  30 май 2018, 11:02 a+ a- a

  Илияна Миладинова е новият HR мениджър за две от бизнес направленията на фармацевтичната компания Sanofi за Централна и Югоизточна Европа, съобщават оттам. 

  Тя ще управлява HR политиката на компанията за бизнес направленията „Лекарства без лекарско предписание“ и „Лекарства Обща медицина и бързоразвиващи се пазари“ в девет държави в региона - България, Сърбия, Словения, Хърватска, Македония, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Косово и Албания.

  Основният фокус на Илияна в Sanofi  ще бъде развиването и прилагането на устойчиви програми и решения в областта на HR, които трансформират работната среда, допринасят за стратегическото развитие набизнеса и са смислени за хората.

  Едновременно с това тя ще оглави оперативното управление на човешките ресурси за всички направления на Sanofi в България, Македония и Косово.

  Илияна Миладинова е професионалист с над 15 години опит в областта на човешките ресурси. Преди да се присъедини към екипа на Sanofi е работила за големи международни компании като Interbrew, Eurobank, William Hill. В последните пет години е била Мениджър Човешки ресурси на William Hill Bulgaria. Илияна е също сертифициран коуч и фасилитатор със солиден опит във воденето на вдъхновяващи обучения, които провокират лична осъзнатост.

  Има придобити магистърски степени по „Културна антропология“ и „Философия“ от Софийския университет „Св. Климент Охридски“. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 6 часа
  Пореден рекорд в търговията ни с Германия
  За трета поредна година българският износ изпреварва вноса от Германия
  преди 7 часа
  Борисов: Ще вървим към чакалнята на еврозоната само при абсолютен консенсус
  България ще влиза в чакалнята на еврозоната само по фиксирания курс, заяви премиерът след среща с зам.-пред. на ЕК Валдис Домбровскис
  преди 6 часа
  Директни полети между България и Хърватия от 1 май
  Самолетните полети между София и Загреб ще бъдат три пъти седмично
  преди 7 часа
  преди 8 часа
  Продадоха Victoria's Secret
  Сделката оцени марката за дамско бельо на 1.1 млрд. долара