четвъртък, 02 юли 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  7177 прочитания

  Tеодор Несторов е новият маркетинг директор на „Карлсберг България“

  Той ще отговаря за планирането и реализацията на цялостната маркетингова стратегия на компанията в България
  20 юни 2018, 14:09 a+ a- a

  Теодор Несторов поема нова роля като маркетинг директор в „Карлсберг България“. Теодор има богат професионален опит в областта на маркетинга и комуникациите. Той е част от екипа на компанията от месец юли 2014 година. За последните четири години Теодор работи по различни успешни проекти, сред които лансиране на нови продукти и изграждане на стратегията на марката „Шуменско“. В резултат на ръководените от него програми, „Шуменско“ преобърна тенденцията в своето развитие - от спадаща към растяща марка - и постигна най-високите пазарни и финансови резултати за последните пет години. 

  Преди „Карлсберг България“, Теодор има опит на различни маркетингови позиции в „Монделийз България“, където е отговарял за едни от най-големите марки и продуктови сегменти на пазара на шоколад и кафе в България.

  „Поемането на новата ми роля в „Карлсберг България“ е голяма чест за мен. Вярвам, че имаме правилния маркетинг екип и правилната стратегия зад марките ни, за да реализираме пълния потенциал за растеж на „Карлсберг България”, сподели новият маркетинг директор.

  Теодор Несторов има бакалавърска степен по Бизнес Администрация в City Collage Thessaloniki (affiliated institution of the University of Sheffield) и магистърска степен по Стратегически Маркетинг в  Birmingham University.

  Продуктовото портфолио на компанията включва националните „Шуменско“ и „Пиринско“, международните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, Kronenbourg Blanc, чешката Budweiser Budvar, немската пшеничена бира Erdinger и белгийската крафт бира Grimbergen, златистия испански лагер с цитрусови нотки San Migel Fresca, италианската Angelo Poretti с няколко вида хмел и американската Brooklyn Lager с изявен малцов характер. „Карлсберг България“ предлага на нашия пазар и сайдера Somersby в четири разновидности – диня, ябълка, круша и боровинка.
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 3 часа
  PPF Group разделя търговските от инфраструктурните дейности в операторите с марката Теленор
  Компанията създава CETIN България, която ще оперира в рамките на CETIN Group
  преди 4 часа
  Увеличава се процентното съотношение на положителни резултати спрямо направени тестове
  Ако ще има пик есента, той ще е октомври-ноември, обясни проф. Кантарджиев
  преди 4 часа
  Turkish Airlines подновиха полетите си за България
  На този етап авиопревозвачът ще осъществява по пет полета седмично от и до София
  преди 5 часа
  САЩ с нов рекорд по новозаразени за ден
  Новите случаи са почти 49 000 в страната, Ню Йорк няма да отвори ресторантите на закрито, Калифорния затвори баровете и заведенията на закрито
  преди 7 часа
  165 нови случая на Covid-19 у нас
  Общият брой лабораторно потвърдени случаи в страната е 5154
  преди 21 часа
  Мария Габриел: Основни цифрови умения за 70% от европейците до 2025
  ЕК представи програма за повишаване на квалификацията и за преквалифициране, които да бъдат постигнати през следващите 5 години