петък, 13 декември 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  6615 прочитания

  Tеодор Несторов е новият маркетинг директор на „Карлсберг България“

  Той ще отговаря за планирането и реализацията на цялостната маркетингова стратегия на компанията в България
  20 юни 2018, 14:09 a+ a- a

  Теодор Несторов поема нова роля като маркетинг директор в „Карлсберг България“. Теодор има богат професионален опит в областта на маркетинга и комуникациите. Той е част от екипа на компанията от месец юли 2014 година. За последните четири години Теодор работи по различни успешни проекти, сред които лансиране на нови продукти и изграждане на стратегията на марката „Шуменско“. В резултат на ръководените от него програми, „Шуменско“ преобърна тенденцията в своето развитие - от спадаща към растяща марка - и постигна най-високите пазарни и финансови резултати за последните пет години. 

  Преди „Карлсберг България“, Теодор има опит на различни маркетингови позиции в „Монделийз България“, където е отговарял за едни от най-големите марки и продуктови сегменти на пазара на шоколад и кафе в България.

  „Поемането на новата ми роля в „Карлсберг България“ е голяма чест за мен. Вярвам, че имаме правилния маркетинг екип и правилната стратегия зад марките ни, за да реализираме пълния потенциал за растеж на „Карлсберг България”, сподели новият маркетинг директор.

  Теодор Несторов има бакалавърска степен по Бизнес Администрация в City Collage Thessaloniki (affiliated institution of the University of Sheffield) и магистърска степен по Стратегически Маркетинг в  Birmingham University.

  Продуктовото портфолио на компанията включва националните „Шуменско“ и „Пиринско“, международните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, Kronenbourg Blanc, чешката Budweiser Budvar, немската пшеничена бира Erdinger и белгийската крафт бира Grimbergen, златистия испански лагер с цитрусови нотки San Migel Fresca, италианската Angelo Poretti с няколко вида хмел и американската Brooklyn Lager с изявен малцов характер. „Карлсберг България“ предлага на нашия пазар и сайдера Somersby в четири разновидности – диня, ябълка, круша и боровинка.
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 49 минути
  преди 4 часа
  ЕЦБ запази лихвите непроменени
  Банката очаква основните лихвени проценти да се задържат на сегашното си или на по-ниско ниво докато инфлацията не достигне 2%
  преди 6 часа
  САЩ постигнаха „първа фаза“ в сделката с Китай
  Постигнато е принципно споразумение, очаква се само подписът на президента Тръмп
  преди 7 часа
  преди 7 часа
  Паундът с 19-месечен връх спрямо долара
  Валутата повиши стойността си след първоначалните резултати от изборите в Обединеното кралство
  преди 8 часа
  ЕС без Полша постигна споразумение за климата
  ЕИБ възнамерява да подкрепи инвестиции в размер на 1 трилион евро за действия в областта на климата