понеделник, 16 септември 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  6325 прочитания

  Tеодор Несторов е новият маркетинг директор на „Карлсберг България“

  Той ще отговаря за планирането и реализацията на цялостната маркетингова стратегия на компанията в България
  20 юни 2018, 14:09 a+ a- a

  Теодор Несторов поема нова роля като маркетинг директор в „Карлсберг България“. Теодор има богат професионален опит в областта на маркетинга и комуникациите. Той е част от екипа на компанията от месец юли 2014 година. За последните четири години Теодор работи по различни успешни проекти, сред които лансиране на нови продукти и изграждане на стратегията на марката „Шуменско“. В резултат на ръководените от него програми, „Шуменско“ преобърна тенденцията в своето развитие - от спадаща към растяща марка - и постигна най-високите пазарни и финансови резултати за последните пет години. 

  Преди „Карлсберг България“, Теодор има опит на различни маркетингови позиции в „Монделийз България“, където е отговарял за едни от най-големите марки и продуктови сегменти на пазара на шоколад и кафе в България.

  „Поемането на новата ми роля в „Карлсберг България“ е голяма чест за мен. Вярвам, че имаме правилния маркетинг екип и правилната стратегия зад марките ни, за да реализираме пълния потенциал за растеж на „Карлсберг България”, сподели новият маркетинг директор.

  Теодор Несторов има бакалавърска степен по Бизнес Администрация в City Collage Thessaloniki (affiliated institution of the University of Sheffield) и магистърска степен по Стратегически Маркетинг в  Birmingham University.

  Продуктовото портфолио на компанията включва националните „Шуменско“ и „Пиринско“, международните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, Kronenbourg Blanc, чешката Budweiser Budvar, немската пшеничена бира Erdinger и белгийската крафт бира Grimbergen, златистия испански лагер с цитрусови нотки San Migel Fresca, италианската Angelo Poretti с няколко вида хмел и американската Brooklyn Lager с изявен малцов характер. „Карлсберг България“ предлага на нашия пазар и сайдера Somersby в четири разновидности – диня, ябълка, круша и боровинка.
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  13 септември 2019, 15:25
  Борисов: Правим 7 магистрали наведнъж
  Премиерът инспектира инфраструктурата в Русе
  13 септември 2019, 14:23
  МВнР: Няма данни за пострадали българи в Испания
  Валенсия обяви червен код заради проливните дъждове и ураганните ветрове, наводненията взеха трета жертва
  13 септември 2019, 13:51
  Изслушванията на еврокомисарите в ЕП ще започнат на 30 септември
  Гласуването за одобрението на пълния състав на Комисията ще се проведе на 23 октомври
  13 септември 2019, 09:48
  Турция изпраща жена за посланик у нас
  Досегашният турски посланик в България Хасан Улусой заминава за Брюксел