вторник, 23 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    6896 прочитания

    Анжело Зукала поема InterContinental Sofia

    Той е генерален мениджър на най-новия петзвезден хотел в България
    25 юли 2018, 11:23 a+ a- a

    Анжело Зукала е генералният мениджър на най-новия петзвезден хотел в България InterContinental Sofia. Зукала притежава почти 23-годишен опит в сферата на услугите и хотелиерския бизнес. С магистърска степен по Бизнес науки и финанси от Groupe Sup de Co La Rochelle, Франция, той ще приложи своите знания и богата експертиза в областта на хотелиерството в работата си в InterContinental Sofia.

    Анжело Зукала е изградил впечатляваща кариера в InterContinental Hotels Group, където прекарва 15 години, преминавайки през няколко мениджърски позиции в различни държави по света. Работил е във Великобритания, Франция, Египет, Малта и Румъния.

    Зукала е с френско и италианско гражданство. Женен е и е баща на две деца. Новият генерален мениджър на InterContinental Sofia говори свободно няколко езика – френски, италиански и английски.

    Той има амбицията да представи предимствата на международната верига InterContinental Hotels Group, разгръщайки пълния потенциал на петзвездното обслужване в България. „За мен е удоволствие да поема ръководството на най-новия модерен луксозен хотел в София. Вярвам, че следвайки високите стандарти на InterContinental Hotels & Resorts, ще предложим на нашите гости изтънченост, комфорт и незабравими преживявания. София притежава неповторим дух и атмосфера и съм щастлив, че сърцето на града вече тупти с пулса на InterContinental“, споделя Анжело Зукала, генерален мениджър на InterContinental Sofia.

    InterContinental Sofia е разположен в центъра на София на площад „Народно събрание“ 4 и приветства посетителите на града, предоставяйки едно ново луксозно изживяване. Хотелът разполага със 194 просторни стаи и апартаменти с елегантен дизайн и модерни удобства, които осигуряват на гостите максимален комфорт.

    InterContinental Sofia има и 5 модерни мултифункционални зали, подходящи за организиране на корпоративни срещи, конференции, коктейли, вечери или частни събития. Неделима част от хотела е и най-новата кулинарна дестинация в София – стилният и уютен Floret Social Lounge and Bar, който предлага изкушения за любителите както на световната, така и на местната кухня.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    Дава се възможност бебетата да бъдат ваксинирани срещу коклюш по-рано
    В България регистрираните до момента случаи на коклюш са 314, спрямо 4 за същия период на 2023 г.
    преди 2 часа
    Сирма се подготвя за двойно листване на борси в САЩ и Европа и нови придобивания
    Групата ще обедини всички дъщерни дружества под единен бранд
    преди 3 часа
    „Аурубис“ инвестира още 800 млн. лв. у нас
    Компанията ще разшири рафинерията си за катодна мед и ще изгради два нови фотоволтаични парка
    преди 4 часа
    Японската Nidec с втора инвестиция у нас
    Nidec Instruments откри научно-развоен изследователски център в София
    преди 4 часа
    БНБ: Чуждите инвестиции у нас със спад от 66% за година
    Най-големите вложения в страната за януари-февруари 2024 са от Италия, Нидерландия и Гърция
    преди 4 часа
    Във Варна бе открита училищна лаборатория за екология и зелена енергия
    Общо 55 училища в България се включват в съвместни лаборатории, в които ще се създават предложения за промени в различни области на образователния процес