четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    4467 прочитания

    Евелина Костакева е новият мениджър екип на Unique Estates

    Евелина притежава 14 години опит в сферата на недвижимите имоти
    11 октомври 2018, 13:39 a+ a- a

    Консултантът с дългогодишен опит Евелина Костакева е новият мениджър екип на Unique Estates, съобщават от консултантската компания за имоти от най-висок клас.  

    Евелина Костакева притежава 14 години опит в сферата на недвижимите имоти, като започва кариерата си в Unique Estates през 2011 г. Има над 400 участия в наеми и продажби и е реализирала три сделки на стойност над 1 милион евро. Евелина печели наградата за „Брокер с най-голям брой сделки“ четири поредни години. За приноса си към компанията също грабва призове за „Брокер с най-голям оборот“, както и за Customer Champion. Две поредни години печели и отличия от „Годишни награди на Imoti.net“.

    Евелина е бакалавър по „Маркетинг и мениджмънт“ и магистър по „Икономика и управление на телекомуникациите“ от УНСС. В свободното си време се отдава на екстремни спортове и на страстта си към музиката.

    „За нас развитието и усъвършенстването на екипа ни е от огромно значение за запазването и утвърждаването на отличното ниво на работа и клиентско обслужване в Unique Estates. Разгръщането на потенциала на доказали се служители, както и посрещането на нови експерти в компанията е наш основен приоритет при прецизното изграждане на първокласни услуги, които отговарят на международните стандарти“, сподели Весела Илиева, управляващ партньор в Unique Estates. 

    Компанията обяви още две нови назначения. Лиляна Георгиева е най-новият специалист в областта на маркетинга и рекламата, а Симеон Карамитев също се присъединява към екипа на Unique Estates като ръководител IT проекти. 

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 42 минути
    Над 10% ръст на пътуванията на българи в чужбина през февруари
    Увеличават се и посещенията на чужденци у нас, показват данните на НСИ
    преди 3 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк
    преди 4 часа
    „България Еър“ променя терминалите за опериране в в Рим, Мадрид и Прага
    Те са предвидени за полети от шенгенското пространство и предоставят възможност за по-добри транспортни връзки и влизане в страните без паспортна проверка
    преди 4 часа
    Предлагат бърза ликвидация на неработещи фирми
    От 30 хил. до 50 хил. нови дружества се създават на година, като над 90% от новостартиралите компании се провалят още в началните стъпки
    преди 4 часа
    3 български авиокомпании ще летят до Китай
    Правителството определи авиопревозвачите за директните полети до Поднебесната империя
    преди 5 часа