неделя, 09 август 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1848 прочитания

  Димитринка Раковска е новият мениджър „Търговски площи“ в Colliers

  Димитринка има ключова роля в консултирането на собствениците на редица търогвски центрове в България
  15 януари 2019, 11:46 a+ a- a

  От януари 2018 г. Димитринка Раковска пое позицията мениджър „Търговски площи“ в Colliers International, съобщават от компанията. Тя притежава над 11 години опит в сферата на предоставянето на консултантски услуги за търговски площи. 

  Димитринка има ключова роля в процеса на консултиране на собствениците на едни от най-мащабните проекти в България в конкретния сегмент на недвижимите имоти. Сред тях са The Mall, Sofia Ring Mall, Grand Mall Varna, Burgas Plaza, Mall Plovdiv, Galleria Burgas, Galleria Stara Zagora, Jumbo Plaza, Retail Park Varna и други. През годините тя е установила стабилни партньорски взаимоотношения с повечето търговски оператори, представени на българския и международния пазар. В портфолиото й са компании от различни индустрии като H&M, Sport Vision, Fit Invest/Benefit Systems, Lagardere, Humanic, Orsay, Okaidi, Andrews, Walltopia, Zora, Sephora, Costa Coffee, банка ДСК, както и много други. 

  През годините Димитринка неколкократно е получавала награди и отличия на Colliers за редица постижения – за консултант с най-високи приходи, за най-много препоръчани клиенти, за консултант с най-висока оценка от клиентите на компанията, за най-добър колега. Димитринка има бакалавърска степен по Международни отношения и магистърска по Международни икономически отношения от УНСС. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 дни
  Германия ще изисква всички пристигащи да бъдат изследвани за COVID-19
  Разходите за тестовете ще бъдат покрити от германското правителство дори когато пътуващи посетят рискова страна без основателна причина
  преди 2 дни
  преди 2 дни
  Туристическият бизнес в Поморие: Предвид пандемията сезонът е добър
  До момента в област Бургас са почивали над 360 хил. туристи, по-голямата част от тях са българи
  07 август 2020, 11:55
  Ръст на потребителското доверие у нас през юли
  И градското, и селското население очаква очакват влошаване на финансовото си състояние през следващата година
  07 август 2020, 11:23
  Асимптоматичните пациенти също отделят коронавирус в големи количества
  Ново проучване показва, че около 30% от инфектираните изкарват заболяването без никакви симптоми, но въпреки това го разпространяват