неделя, 18 август 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1097 прочитания

  Димитринка Раковска е новият мениджър „Търговски площи“ в Colliers

  Димитринка има ключова роля в консултирането на собствениците на редица търогвски центрове в България
  15 януари 2019, 11:46 a+ a- a

  От януари 2018 г. Димитринка Раковска пое позицията мениджър „Търговски площи“ в Colliers International, съобщават от компанията. Тя притежава над 11 години опит в сферата на предоставянето на консултантски услуги за търговски площи. 

  Димитринка има ключова роля в процеса на консултиране на собствениците на едни от най-мащабните проекти в България в конкретния сегмент на недвижимите имоти. Сред тях са The Mall, Sofia Ring Mall, Grand Mall Varna, Burgas Plaza, Mall Plovdiv, Galleria Burgas, Galleria Stara Zagora, Jumbo Plaza, Retail Park Varna и други. През годините тя е установила стабилни партньорски взаимоотношения с повечето търговски оператори, представени на българския и международния пазар. В портфолиото й са компании от различни индустрии като H&M, Sport Vision, Fit Invest/Benefit Systems, Lagardere, Humanic, Orsay, Okaidi, Andrews, Walltopia, Zora, Sephora, Costa Coffee, банка ДСК, както и много други. 

  През годините Димитринка неколкократно е получавала награди и отличия на Colliers за редица постижения – за консултант с най-високи приходи, за най-много препоръчани клиенти, за консултант с най-висока оценка от клиентите на компанията, за най-добър колега. Димитринка има бакалавърска степен по Международни отношения и магистърска по Международни икономически отношения от УНСС. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  16 август 2019, 14:02
  16 август 2019, 11:48
  Прогнозират скок в предлагането на индустриални площи в Божурище, Нови Хан и Равно поле
  Автомобилната индустрия е една от най-активните в изграждането на производствени и складови площи, сочи анализ на Colliers International
  16 август 2019, 10:54
  16 август 2019, 09:45