вторник, 19 ноември 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1859 прочитания

  Миглена Узунова-Цекова е новият председател на УС на БАУХ

  За членове на Управителния съвет на БАУХ бяха избрани Галина Георгиева, Георги К. Първанов, Данаил Кънчев, Зорница Янкова, Магдалена Сергиева – Иванова и Филип Анастасиу
  06 март 2019, 15:42 a+ a- a

  Миглена Узунова-Цекова бе избрана за председател на новия Управителен съвет на Българска асоциация за управление на хора на провелата се на 5 март 2019 г. първа среща на управляващия орган. Госпожа Узунова получи доверие от общността на ЧР специалистите, където членува почти от създаването й, а от 2009 г. е член на УС и е член на Комисията по Сертифициране към Асоциацията. 

  Миглена е Старши директор Човешки ресурси и член на Лидерския екип на А1 България, като от началото на 2019 г. под нейно ръководство преминава и администрацията на компанията. Работи в сферата на човешките ресурси от 20 години, като последните 12 години ръководи цялостната дейност по управление на хора в телекомуникационната компания. 

  Завършила е магистратура по „Английска  филология” в  Софийския университет със специализация  „Масови  комуникации"  и  MBA  програма  към Erasmus   University,    Rotterdam, The    Netherlands.  Специализирала  е „Стратегическо управление на човешките ресурси“ към School of Industrial and Labor  Relations,  Cornell  University, New  York, USA. Наскоро завършва коучинг програма на Columbia Business School, New York, USA. 

  Носител е на приза „HR мениджър на годината“ на Годишните награди на Българска асоциация за управление на хора за 2016 г.

  „За мен е чест да поема тази отговорност и се ангажирам да оправдая доверието, което колегите ми гласуваха! Убедена съм, че заедно с останалите членове на Управителния съвет ще изградим успешен екип, с който ще работим в посока популяризиране на HR професията и издигане на имиджа й сред бизнес лидерите. Заедно имаме успешен опит и полезни практики, които ще споделяме с колегите си. Лично аз вярвам в силата на знанието и ще работя за подпомагане на младите специалисти, които практикуват професията ни. Асоциацията е и ще бъде общност на професионалисти, които заслужават да бъдат разпознаваеми чрез приноса си както за гилдията, така и за обществото. Новият Управителен съвет ще работи за подобряване на взаимодействието на Асоциацията с държавни институции, неправителствени и професионални организации чрез съвместни инициативи и общи цели.“, сподели г-жа Узунова.

  На 22 февруари 2019 г. се проведе редовно отчетно-изборно събрание на Българска асоциация за управление на хора, на което бяха избрани нови членове на управляващите органи на Сдружението. 
   
  За членове на Управителния съвет на БАУХ бяха избрани още:
   
  Галина Лазарова Геoргиева
  Галина Лазарова Георгиева,
  Ръководител отдел „Човешки ресурси“,
  „Дунапак Родина“ АД
   
   
   
   
   
   
   
    
   
  Георги Първанов
  Георги Кирчев Първанов,
  Управляващ директор,
  „Ситийм“
   
   
   
   
   
   
   
   
   
     
  Данаил Кънчев
  Данаил Владимиров Кънчев,
  Business Operation Manager,
  Receipt Bank
   
   
   
   
   
   
   
    
  Зорница Димитрова Янкова
  Зорница Димитрова Янкова,
  Директор „Трудово-правни отношения и регулаторни процеси“ за Европейското икономическо пространство,
  Hewlett Packard Enterprise 
   
   
   
   
   
    
  Магдалена Сергиева – Иванова
  Магдалена Николова Сергиева – Иванова,
  Директор „Човешки ресурси и администрация“,
  „Престиж-96“
   
   
   
   
   
   
    
   
   
   
  Филип Костас Анастасиу
  Филип Костас Анастасиу,
  Директор „Човешки ресурси“,
  „МЕТРО Кеш енд Кери България“ ЕООД
   
   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 8 часа
  Консерваторите във Великобритания: Няма да има повече преференции за европейските емигранти
  В предизборно изявление членове на партията се заканиха да уеднаквят правилата за емиграция за всички
  преди 10 часа
  Издръжката на 4-членно семейство възлиза на 2472 лв.
  За София тя е с над 30% по-висока, показва редовният анализ на КНСБ
  преди 11 часа
  Пощенска банка финализира оперативното обединение с Банка Пиреос България
  В резултат от обединението, Пощенска банка придобива пазарен дял от над 10% по размер на активи, кредити и депозити и затвърждава позицията си на системна за пазара банка
  преди 12 часа
  Fourth се обединява с HotSchedules
  Комбинираният пакет технологични решения за управление на хотели и ресторанти вече обслужва клиенти от 120 000 обекта по целия свят
  преди 15 часа
  Xerox няма да купи HP, но HP може да купи Xerox
  Производителят на компютри определи офертата като „подценяваща“, но заяви, че ще разгледа възможността да придобие компанията за принтери