неделя, 18 август 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1508 прочитания

  Дечебал Тудор е новият изпълнителен директор на OMV България

  Преди да поеме поста от Петър Величков, Дечебал Тудор е бил ръководител на веригата в Румъния
  25 март 2019, 13:43 a+ a- a

  От 21 март 2019 Дечебал Тудор поема поста изпълнителен директор на ОМV България и застава начело на направление „Верига бензиностанции“.

  Тудор работи в OMV от 2003 г. Преди поста на изпълнителен директор на OMV България, който той заема след като Петър Величков реши да напусне компанията, Дечебал Тудор е ръководител на веригата бензиностанции OMV в Румъния. През годините Тудор е работил усилено за развитието на компанията на различни управленски позиции – от мениджър „Автомивки“ за региона, през изпълнителен директор и директор „Верига бензиностанции“ в Хърватия и Сърбия, до международен мениджър „Автомивки и продукти за автомобила“ в централата на компанията в Австрия.

  "След като навлезе в региона, OMV промени модела на работа, очакванията и изискванията на потребителите към бензиностанциите. Нашите клиенти разчитат на комплексните услуги, качеството и постоянните подобрения, които OMV им предлага, защото за нас тяхното удовлетворение е с най-висок приоритет“, подчерта Тудор.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  16 август 2019, 14:02
  16 август 2019, 11:48
  Прогнозират скок в предлагането на индустриални площи в Божурище, Нови Хан и Равно поле
  Автомобилната индустрия е една от най-активните в изграждането на производствени и складови площи, сочи анализ на Colliers International
  16 август 2019, 10:54
  16 август 2019, 09:45