понеделник, 17 февруари 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1762 прочитания

  Саня Йевджениевич е новият Chief HR Officer на Група Софарма Трейдинг

  Тя има дългогодишен опит в управлението на големи екипи и организационен мениджмънт в мултинационални компании
  02 юли 2019, 15:45 a+ a- a

  От началото на юни 2019 г. Саня Йевджениевич е новият Chief HR Officer в Група Софарма Трейдинг, съобщават оттам.

  През 2017 г. тя се присъедини към екипа на компанията в Сърбия на позицията Chief Operation Officer и временно ще съчетава и двете длъжности, като в този период ще подпомага организационния растеж на Групата.

  Саня Йевджениевич е висш мениджър с широки познания в проектирането и реализацията на успешни стратегии за хора, които да подкрепят целите на бизнеса и постигането на резултати. Преди да се присъедини към Софарма Трейдинг, тя заема позицията вицепрезидент "Човешки ресурси и организационно развитие" в Ahold Delhaize Сърбия.

  След като работи няколко години в областта на продажбите и компании от сектора на бързо оборотните стоки, през 2002 г. Саня започва професионалното си развитие в доставчик на дребно с хранителни продукти, където заема различни позиции и отговорности. В ролята си на мениджър "Обучения", Саня и нейният екип развиват първия регионален Център за обучения.

  От 2004 г. заема позицията директор "Човешки ресурси" като изгражда основите на тази функцията, създавайки по-добро работно място, развивайки лидери и печеливша култура, с което превръща човешките ресурси в стратегически партньор за бизнеса.

  Саня Йевджениевич участва в няколко сделки по сливания и придобивания, в това число придобиването на сръбския търговец на дребно с хранителни продукти от Delhaize Group през 2011 г. и сливането му с Ahold през 2016 г.

  Тя е магистърска степен по Машиностроене от Белградския университет и е магистър по Управление на човешките ресурси от SDA Bocconi, Милано, Италия. 

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 2 часа
  Великобритания няма да допуска нискоквалифицирани работници от чужбина
  Всички квалифицирани работници ще трябва да съберат достатъчно точки, за да работят в Обединеното кралство, обяви британският вътрешен министър Прити Пател
  преди 2 часа
  САЩ: Няма да споделяме информация с европейските страни, работещи с Huawei
  Франция и Великобритания обявиха, че няма да забранят на китайската компания да участва в изграждането на техните 5G мрежи
  14 февруари 2020, 17:20
  Кофас: непреките щети от коронавируса за България ще са големи
  Епидемията може да струва на Китай 60 млрд. долара
  14 февруари 2020, 13:32
  Обща стачка ще блокира обществения транспорт и институциите в Атина
  Тя ще се състои на 18 февруари и ще засегне и Пирея и Елевсина