събота, 17 август 2019   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  883 прочитания

  Емилия Димитрова е новият мениджър екип в Unique Estates

  Емилия има солиден опит на ръководни позиции, както в България, така и в чужбина
  17 юли 2019, 17:03 a+ a- a

  Консултантската компания за луксозни недвижими имоти Unique Estates обяви, че има нов мениджър екип - Емилия Димитрова. Тя заема позицията от началото на месец юли 2019 година, като под нейно ръководство ще работят консултантите Даниела Тонова, Надежда Захариева, Анна Тонова и Орлин Невенкин.

  През годините Емилия натпурва солиден опит на ръководни позиции, работейки за различни компании и институции, както в България, така и в чужбина. Опитът ѝ в банковия сектор е над 11 години, като във времето тя заема различни управленски постове. Била е управител на банков клон София Север на Първа Инвестиционна Банка. Професионалният ѝ път е свързан и със сферата на пенсионното осигуряване, като регионален представител за ПОАД ЦКБ Сила.

  Опит в сферата на недвижимите имоти Емилия натрупва Испания, където тя работи като старши консултант и мениджър продажби на луксозни недвижими имоти. Отговаря за инвестициите на частни и корпоративни клиенти в проекти на международния пазар на недвижими имоти.

  Емилия е магистър по „Международни отношения“ от НБУ, гр. София и бакалавър по „Маркетинг“ от Бургаски свободен университет. Тя владее английски и испански език. Сред квалификациите ѝ е също магистърска степен по “Опазване на културно-историческото наследство на България” от УниБИТ, гр.София.

  Емилия е хоноруван преподавател към магистърска програма „Банков мениджмънт и инвестиционна дейност“ към Висше училище по застраховане и финанси, гр. София. Била е лектор по програма жилищни/ипотечни кредити за професия „Брокер“ към НСНИ, град София. Тя има редица авторски публикации в специализирани икономически издания у нас.

  Занимава се също с доброволческа дейност, свързана със защита на животните в България, както и с различни инициативи, подкрепящи културни събития у нас.

   
  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 24 часа
  преди 1 ден
  Прогнозират скок в предлагането на индустриални площи в Божурище, Нови Хан и Равно поле
  Автомобилната индустрия е една от най-активните в изграждането на производствени и складови площи, сочи анализ на Colliers International
  преди 1 ден
  преди 1 ден