четвъртък, 28 март 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    4103 прочитания

    Емилия Димитрова е новият мениджър екип в Unique Estates

    Емилия има солиден опит на ръководни позиции, както в България, така и в чужбина
    17 юли 2019, 17:03 a+ a- a

    Консултантската компания за луксозни недвижими имоти Unique Estates обяви, че има нов мениджър екип - Емилия Димитрова. Тя заема позицията от началото на месец юли 2019 година, като под нейно ръководство ще работят консултантите Даниела Тонова, Надежда Захариева, Анна Тонова и Орлин Невенкин.

    През годините Емилия натпурва солиден опит на ръководни позиции, работейки за различни компании и институции, както в България, така и в чужбина. Опитът ѝ в банковия сектор е над 11 години, като във времето тя заема различни управленски постове. Била е управител на банков клон София Север на Първа Инвестиционна Банка. Професионалният ѝ път е свързан и със сферата на пенсионното осигуряване, като регионален представител за ПОАД ЦКБ Сила.

    Опит в сферата на недвижимите имоти Емилия натрупва Испания, където тя работи като старши консултант и мениджър продажби на луксозни недвижими имоти. Отговаря за инвестициите на частни и корпоративни клиенти в проекти на международния пазар на недвижими имоти.

    Емилия е магистър по „Международни отношения“ от НБУ, гр. София и бакалавър по „Маркетинг“ от Бургаски свободен университет. Тя владее английски и испански език. Сред квалификациите ѝ е също магистърска степен по “Опазване на културно-историческото наследство на България” от УниБИТ, гр.София.

    Емилия е хоноруван преподавател към магистърска програма „Банков мениджмънт и инвестиционна дейност“ към Висше училище по застраховане и финанси, гр. София. Била е лектор по програма жилищни/ипотечни кредити за професия „Брокер“ към НСНИ, град София. Тя има редица авторски публикации в специализирани икономически издания у нас.

    Занимава се също с доброволческа дейност, свързана със защита на животните в България, както и с различни инициативи, подкрепящи културни събития у нас.

     
    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 2 часа
    Предлагат индустриалните паркове само за един вид производства
    С промените в закона ще бъде създаден нов тип специализиран парк
    преди 2 часа
    „България Еър“ променя терминалите за опериране в в Рим, Мадрид и Прага
    Те са предвидени за полети от шенгенското пространство и предоставят възможност за по-добри транспортни връзки и влизане в страните без паспортна проверка
    преди 3 часа
    Предлагат бърза ликвидация на неработещи фирми
    От 30 хил. до 50 хил. нови дружества се създават на година, като над 90% от новостартиралите компании се провалят още в началните стъпки
    преди 3 часа
    3 български авиокомпании ще летят до Китай
    Правителството определи авиопревозвачите за директните полети до Поднебесната империя
    преди 4 часа
    преди 4 часа
    ЕК с планове за европейска диплома
    Така ще се насърчи мобилността с учебна цел в рамките на ЕС