вторник, 29 септември 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1341 прочитания

  Янислав Янакиев е новият управител на АКПЗ

  Той има опит в колекторския бизнес, включително като оперативен мениджър на Агенция за събиране на вземания
  25 ноември 2019, 16:42 a+ a- a

  Агенцията за контрол на просрочени задължения (АКПЗ) в групата на Management Financial Group привлече към екипа си Янислав Янакиев, който вече встъпи в длъжност като управител на дружеството. Той има опит в колекторския бизнес с над 3 години работа в Агенция за събиране на вземания на поста оперативен мениджър. Работил е в C3i Europe и Sensata Technologies. 

  Има бакалъварска степен по Индустриален мениджмънт от Химикотехнологичния и металургичен университет в София, преминал е множество обучения за лидерство, управление и мотивация на екипи, умения за преговори и ефективност. Притежава и Train the Trainer сертификат от Franklin Covey.

  „Поемам позицията на управител в АКПЗ с огромно вдъхновение и същевременно с голяма доза отговорност. Винаги съм бил почитател на предизвикателствата, а в момента съм двойно провокиран – от една страна от възможността да разгърна и развия идеите си в тази сфера на бизнеаса, а от друга – да се впусна в новото и непознатото. Влизам в АКПЗ, вярвайки, че индивидуалните предизвикателства, които си поставих на прага на това ново начало, скоро ще са се превърнали в общи. В този ред на мисли, съм уверен, че освен правилно поставените цели, огромна заслуга за успеха са задълбоченото познаване и вслушване в хората. Считам, че пътят към върха върви ръка за ръка с тази лична и екипна дисциплина,“ сподели Янислав Янакиев.

  Оттук нататък АКПЗ ще бъде представлявана от Неделчо Спасов, Ивелина Кавурска и Янислав Янакиев.

  Агенцията за контрол на просрочени задължения (АКПЗ) е създадена през 2013. Дружеството извършва дейност в областта на изкупуването и управлението на портфейли с просрочени задължения. Компанията е регистрирана в БНБ като небанкова финансова институция.

  Management Financial Group (MFG) е холдинг, който обхваща в структурата си компании, специализирани в областта на небанковите финансови услуги в Централна и Източна Европа. MFG управлява богато портфолио от бизнес модели в областта на потребителските кредити, финансиране на микро и малкия бизнес, кредитни карти, дигитален бизнес и други алтернативни финансови модели.

  MFG обединява компании с различни опит, история и традиции. Част от институциите в структурата на MFG са в начален етап на своята бизнес дейност, други са във фаза на динамично развитие и растеж, а трети са утвърдили се в своята индустрия фирми с над 14-годишна история в областта на финансовите услуги. MFG и компаниите са работодател на над 7 700 служители и сътрудници в близо 450 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 34 минути
  LVMH заведе насрещен съдебен иск срещу Tiffany & Co
  Според френската компания американският бижутер ще спечели „много повече“, ако сделката се осъществи
  преди 1 час
  Илън Мъск планива IPO за Starlink
  Това ще стане след няколко години, когато финансовите потоци на компанията се стабилизират
  преди 1 час
  преди 2 часа
  Стартира национална кампания за изследване на последиците при излекуваните от Covid-19
  Кардиолози ще извършват безплатни консултации, диагностика и лечение на пациенти, преболедували Covid-19
  преди 2 часа
  Жертвите на коронавируса надхвърлиха 1 млн. в световен мащаб
  Потвърдените случаи са вече над 33,3 млн. души
  преди 3 часа
  216 са новите случаи на коронавирус в страната
  Общият брой лабораторно потвърдени инфекции е 20 271