петък, 26 април 2024   RSS
    Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


    3958 прочитания

    Янислав Янакиев е новият управител на АКПЗ

    Той има опит в колекторския бизнес, включително като оперативен мениджър на Агенция за събиране на вземания
    25 ноември 2019, 16:42 a+ a- a

    Агенцията за контрол на просрочени задължения (АКПЗ) в групата на Management Financial Group привлече към екипа си Янислав Янакиев, който вече встъпи в длъжност като управител на дружеството. Той има опит в колекторския бизнес с над 3 години работа в Агенция за събиране на вземания на поста оперативен мениджър. Работил е в C3i Europe и Sensata Technologies. 

    Има бакалъварска степен по Индустриален мениджмънт от Химикотехнологичния и металургичен университет в София, преминал е множество обучения за лидерство, управление и мотивация на екипи, умения за преговори и ефективност. Притежава и Train the Trainer сертификат от Franklin Covey.

    „Поемам позицията на управител в АКПЗ с огромно вдъхновение и същевременно с голяма доза отговорност. Винаги съм бил почитател на предизвикателствата, а в момента съм двойно провокиран – от една страна от възможността да разгърна и развия идеите си в тази сфера на бизнеаса, а от друга – да се впусна в новото и непознатото. Влизам в АКПЗ, вярвайки, че индивидуалните предизвикателства, които си поставих на прага на това ново начало, скоро ще са се превърнали в общи. В този ред на мисли, съм уверен, че освен правилно поставените цели, огромна заслуга за успеха са задълбоченото познаване и вслушване в хората. Считам, че пътят към върха върви ръка за ръка с тази лична и екипна дисциплина,“ сподели Янислав Янакиев.

    Оттук нататък АКПЗ ще бъде представлявана от Неделчо Спасов, Ивелина Кавурска и Янислав Янакиев.

    Агенцията за контрол на просрочени задължения (АКПЗ) е създадена през 2013. Дружеството извършва дейност в областта на изкупуването и управлението на портфейли с просрочени задължения. Компанията е регистрирана в БНБ като небанкова финансова институция.

    Management Financial Group (MFG) е холдинг, който обхваща в структурата си компании, специализирани в областта на небанковите финансови услуги в Централна и Източна Европа. MFG управлява богато портфолио от бизнес модели в областта на потребителските кредити, финансиране на микро и малкия бизнес, кредитни карти, дигитален бизнес и други алтернативни финансови модели.

    MFG обединява компании с различни опит, история и традиции. Част от институциите в структурата на MFG са в начален етап на своята бизнес дейност, други са във фаза на динамично развитие и растеж, а трети са утвърдили се в своята индустрия фирми с над 14-годишна история в областта на финансовите услуги. MFG и компаниите са работодател на над 7 700 служители и сътрудници в близо 450 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония.

    Нагоре
    Отпечатай
     
    * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

    преди 6 часа
    ОИСР: 15-годишните у нас с по-ниски очаквания за завършване на висше от връстниците си по света
    Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите, сочи проучване на ОИСР
    преди 7 часа
    Метрото ще се разшири с 2 станции в "Люлин"
    Прогнозната цена е 147 млн. лева, ще се търси финансиране и от ЕС
    преди 7 часа
    За първи път: Пускат 7 двуетажни влака у нас
    Полска фирма ще достави на България влаковете за над 300 милиона лева
    преди 7 часа
    Българските иновативни училища влизат в мрежата на ОИСР
    Създателят на изследването PISA е у нас, за да представи резултатите от социално-емоционалните умения на учениците по света
    преди 9 часа
    Делойт Централна Европа откри нов хъб в София
    Екипът в София в момента се състои от 50 професионалисти, амбицията е да се увеличи до 500 през следващите няколко години