понеделник, 06 април 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1222 прочитания

  Schneider Electric в Пловдив с нов изпълнителен директор

  Инж. Мария Топчийска е първата жена, която застава начело на фабриката на Schneider Electric у нас
  27 януари 2020, 13:43 a+ a- a

  Инж. Мария Топчийска е новият изпълнителен директор на "умната" фабрика на Schneider Electric в Пловдив. Тя встъпва в длъжност от януари 2020 и е първата жена, която застава начело на фабриката на Schneider Electric в България.

  Топчийска е работила за производствени предприятия от различни сектори в страната и чужбина и притежава ценен опит като МТМ и лийн обучител. В продължение на няколко години тя е външен консултант на Schneider Electric, а от две години и част от екипа на компанията като мениджър „Индустриализация и поддръжка“. Именно тя ръководи процеса за превръщането и сертифицирането на пловдивския завод като Smart Factory, което стана факт в края на 2019. За да получи престижния сертификат, българската производствената база покрива множество високо стандартизирани международни критерии. Фабриката оперира с BMS (Building Management System) или дигитални системи за енергиен мениджмънт.

  Мария Топчийска ще отговаря за дългосрочната визия за развитието на завода, свързана с непрекъснатото усъвършенстване на системите за управление, поддръжка и ефективност, за да може Smart Factory в Пловдив да изпреварва времето си и да задава модел у нас и в чужбина.

  Във връзка с новото назначение мениджмънтът на Schneider Electric изказа благодарност на предходния директор на завода Реми Борел и му пожела успех в новите му професионални начинания.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 13 минути
  Увеличава се броят на асимптоматичните инфектирани в Китай
  Броят на инфектираните е спаднал драстично в сравнение с пика на коронавируса, но страната продължава да отчита нови болни всеки ден
  преди 47 минути
  Германия премахна някои от ограниченията по границите си
  Страната позволи на берачи на реколта да влязат в страната по време на кризата с коронавирус
  преди 54 минути
  преди 1 час
  Потвърдените случаи на Covid-19 у нас са 541
  Жертвите на заболяването в страната са вече 21
  преди 1 час
  преди 16 часа