понеделник, 06 април 2020   RSS
  Барометър | Региони | Компании | Лица | Назначения


  1738 прочитания

  Мария Шишкова поема глобална роля в AIMS International

  Тя става лидер на практиката за оценяване и развитие на талантите – едно от ключовите, стратегически направления на консултантската организация
  28 януари 2020, 08:56 a+ a- a

  Мария Шишкова поема глобална роля в AIMS International като лидер на практиката за оценяване и развитие на талантите – едно от ключовите, стратегически направления на консултантската организация, представена в 50 държави на всички континенти.

  „Щастлива съм, че задълбочената експертиза на екипа на AIMS в България в директнен подбор и развитие на лидери, както и впечатляващото качество на нивото на услугите ни, доведоха до избора ми за тази толкова отговорна роля,“ заяви Мария Шишкова.

  Тя е избрана и за член на глобалната практика за услуги на ниво борд на директорите в AIMS International.

  Г-жа Шишкова ще продължи да ръководи операциите на компанията в България, известна както със стратегическите си услуги за откриването и развитието на лидери на високо и средно управленско ниво, така и с ексклузивното представителство на "Дейл Карнеги" – организацията с над 100-годишен опит в развитието на бизнес и личностни умения и с пряко представителство в над 90 държави.

  Мария Шишкова е позната и с дългогодишната си роля като председател и член на Управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите, председател на Българската асоциация на управленските консултантски организации, член на Борда на директорите в рамките на три мандата на Американската Търговска камара в България, както и член на журито на бизнес наградите на „Форбс“ от началото им у нас.

  Нагоре
  Отпечатай
   
  * Въведеният имейл се използва само за целите на абонамента, имате възможност да прекратите абонамента по всяко време.

  преди 3 минути
  Германия премахна някои от ограниченията по границите си
  Страната позволи на берачи на реколта да влязат в страната по време на кризата с коронавирус
  преди 10 минути
  преди 18 минути
  Потвърдените случаи на Covid-19 у нас са 541
  Жертвите на заболяването в страната са вече 21
  преди 35 минути
  преди 15 часа
  преди 17 часа
  Индия забрани износа на хидроксихлорохин
  Президентът на САЩ заяви по-рано, че лекарството срещу малария може да се окаже от решаващо значение в борбата срещу COVID-19